Application Management Services

Floreer in een mondiale, mobiele en sociale omgeving

#Het grootschalig gebruik van sociale en mobiele technologie heeft een diepgaande invloed op de manier waarop bedrijven omgaan met consumenten, werknemers en stakeholders in de volledige supply chain. Het aansturen van het bedrijf is in deze onderling verbonden markt alleen maar moeilijker geworden. De enorme hoeveelheden gegevens die thans beschikbaar zijn voor het bedrijf, vormen zowel een probleem als een kans. Deze veranderingen nopen tot een bedrijfsbrede digitale transformatie, waarbij de rol van de IT verschuift van een ondersteunende back-office functie naar een onmisbaar interactiepunt. De standaardbenadering van applicatieontwikkeling en -beheer is niet meer voldoende nu de roep steeds duidelijker wordt om wendbaarder te worden en om sneller en voor een lagere prijs oplossingen te bieden met kwalitatief betere uitkomsten.

IBM Application Management Services combineert een geïndustrialiseerde, wereldwijd geïntegreerde aanpak met specifieke analysemogelijkheden en toonaangevende automatisering. Daarmee kunnen organisaties hun applicatieportfolio op een strategische manier beheren, in lijn met hun bedrijfsdoelstellingen. De status quo is nooit onze manier van werken geweest – noch die van onze klanten. Diegenen die in de dynamische en wereldomspannende omgeving van dit moment tot bloei willen komen, nodigen we uit om deze site regelmatig te bezoeken, zodat ze op de hoogte blijven van de manier waarop onze resultaatgerichte innovaties ertoe leiden dat de verwachtingen met betrekking tot productiviteit, kwaliteit en time to market keer op keer worden overtroffen.


Aanbevolen innovatie

Aanbevolen innovatie

IBM SAP Application Management Services (AMS) gaat verder dan traditionele ‘break/fix’-applicatieservices en biedt transformationele services waarmee de operationele kosten omlaag gaan en de investeringen in SAP maximaal renderen.

Oplossingen en mogelijkheden op het gebied van Application Management

Aan de slag met Application Management Services

Het is begrijpelijk dat klanten momenteel terughoudend zijn met investeren en dat ze zich richten op tastbare uitkomsten. Bij IBM bieden we onze klanten creatieve Application Management-oplossingen aan. Oplossingen die terreinen opsporen waarop duidelijke meerwaarde kan worden gerealiseerd, met een kwantificeerbaar rendement en een kortere time to value.

Praat een keer met uw IBM-contactpersoon of vraag meer informatie aan (US).

Mensen met moderne opvattingen over Application Management

Ik ben hier om u van dienst te zijn

Klantsuccessen

Innovatief denken

Waarom IBM?

Als een van de grootste leveranciers van consultancy-, systeemintegratie- en applicatiemanagementservices heeft IBM zeer ruime ervaring met het optimaliseren van investeringen in applicaties en het afstemmen van applicaties op de eisen van het bedrijf.

De branchekennis, de fameuze researchmogelijkheden en de mondiale aanwezigheid van IBM Application Management Services dragen bij aan een toename van de productiviteit en een versnelling van de implementatiecyclus. Overal ter wereld leidt dit voor bedrijven en organisaties tot aanzienlijke groeimogelijkheden.

Want to go faster? Get a new driver. Learn more... Pushing the limits of outsourcing.