Üzleti tanácsadás

A vezetés alapjai a kapcsolatok
Betekintések a 2012-es globális ügyvezetői felmérésbe

Üzleti tanácsadás

A vezetés alapjai a kapcsolatok

Üzleti tanácsadás

Az elemzési képességek segítségével a marketingszakemberek betekintéseket nyerhetnek és értékteremtő ajánlatokat kínálhatnak ügyfeleiknek
Akár már ma megkezdheti utazását a Smarter Commerce világában

Üzleti tanácsadás

Az elemzési képességek segítségével a marketingszakemberek betekintéseket nyerhetnek és értékteremtő ajánlatokat kínálhatnak ügyfeleiknek

Üzleti tanácsadás

Több mint 1700 marketing vezető véleményét ismerheti meg
További információk az IBM globális marketing vezetői felméréséről – From Stretched to Strengthened (Feszültség helyett fejlődés)

Üzleti tanácsadás

Több mint 1700 marketing vezető véleményét ismerheti meg

Menedzsment tanácsadás a teljesítmény optimalizálásához a vállalkozás minden szegletében.

 

Ahhoz, hogy napjaink üzleti vállalkozásai sikeresek legyenek, egyre összetettebb és bizonytalanabb környezetben kell boldogulniuk, működési kiválóságra kell törekedniük, lehetővé kell tenniük az együttműködést a különböző vállalati funkciók között, jobb vezetést és tehetséggondozást kell kialakítaniuk, és az állandó változások közepette is működőképesnek kell maradniuk.

Működés és beszállítói lánc A működési modell és a beszállítói lánc összekapcsolt, teljes körű funkcióinak fejlesztése a folyamatok hatékonyságának és eredményességének optimalizálása érdekében.

Technológia A technológia kiaknázása az üzleti innováció továbbfejlesztése, a fenntartható növekedés megteremtése és az informatikai szervezet optimalizálása érdekében.

Üzlet és ügyfél A versenyképesség növelése, az ügyféltámogatás kiépítése és innovációk által serkentett növekedés.

Pénzügy és biztonság Továbbfejlesztett előrejelzések és jelentéskészítés, előrejelzési képességek kifejlesztése, a vállalati kockázat csökkentése és a pénzügyi szervezet optimalizálása.

Szervezet és emberek A hatékony HR és elemzési képességek által támogatott teljesítmény- és tehetséggondozás lehetővé teszi az együttműködést.

Kapcsolatfelvétel

IBM globális vezetői felmérések

2012-es IBM globális ügyvezetői felmérés Interjú több mint 1700 ügyvezetővel világszerte


2011-es IBM globális marketing vezetői felmérés Több mint 1700 személyes interjú marketing vezetőkkel. Megtudhatja, mi foglalkoztatja napjaink marketing vezetőit.


2011-es IBM globális informatikai vezetői felmérés The Essential CIO (A valódi informatikai vezető)


2010-es globális ügyvezetői felmérés "Capitalizing on Complexity" (Az összetettség haszna)


2010-es globális pénzügyi vezetői felmérés "The New Value Integrator" (Az új értékegyesítő)


2009-es globális beszállítói láncokért felelős vezetői felmérés "The Smarter Supply Chain" (Az intelligens beszállítói lánc)

Az elérhető tanácsadási szolgáltatások:

Iránymutató vezetői, kutatói és gyakorlati betekintések az üzleti vezetők számára az IBM Institute for Business Value intézeten keresztül

IdeaWatch hírlevél

Iratkozzon fel és olyan havi elektronikus hírlevelet kap az IBM Global Business Services szolgáltatástól, amely az IBM Institute for Business Value intézet kutatásain alapul.

IBV alkalmazások letöltése

Elérheti legfrissebb gondolatébresztő vezetői tanulmányainkat, saját könyvtárat tarthat fenn és továbbfejlesztett tartalmakban böngészhet iPad vagy Android készülékén.

Leiderschap, onderzoek en praktische inzichten van het IBM Institute for Business Value voor directieleden en hoger management (US)