Nopeuta tuotteiden ja palveluiden tuomista markkinoille. Rakennusmateriaalien valmistajayritys paransi ketteryyttään ja palvelutasoaan. Odotettavissa ovat miljardin dollarin säästöt kymmenen vuoden aikana.

Nopeuta tuotteiden ja palveluiden tuomista markkinoille

Rakennusmateriaalien valmistajayritys paransi ketteryyttään ja palvelutasoaan.

Houkuttele uusia asiakkaita. Tietoliikenneyritys paransi asiakaskokemusten tasoa ja hankkii 2,5 miljoonaa uutta asiakasta kuukaudessa.

Houkuttele uusia asiakkaita

Tietoliikenneyritys paransi asiakaskokemusten tasoa ja hankkii 2,5 miljoonaa uutta asiakasta kuukaudessa.

Tue innovaatioiden syntyä. Espanjalainen pankki lisäsi mobiilipalvelut ja pilvipalvelut sekä sosiaalisen median toiminnot järjestelmiinsä. Samalla yritys arvioi säästävänsä 400 miljoonaa euroa kymmenen vuoden kuluessa.

Tue innovaatioiden syntyä

Espanjalainen pankki lisäsi mobiilipalvelut ja pilvipalvelut sekä sosiaalisen median toiminnot järjestelmiinsä.


Ulkoistuspalveluiden uusi tuleminen

Yksilölliset kumppanuudet ottavat huomioon liiketoiminnan tavoitteet

Palveluiden ulkoistusmarkkinoita on perinteisesti ajateltu kustannusten ja tehokkuuden näkökulmasta. Nämä tekijät ovat edelleen tärkeitä harkittaessa palveluiden ulkoistamista. Teknologian kehitykseen liittyvät trendit – esimerkiksi pilvi- ja mobiilipalvelut, sosiaalisen median kasvu ja suurten tietomäärien analysointi – avaavat uusia mahdollisuuksia, joiden ansiosta palveluiden ulkoistaminen voi merkitä paljon muutakin kuin vain yrityksen kustannusten karsimista. Oikein toteutettuina nämä kumppanuudet rohkaisevat innovoimaan, parantavat kasvua ja auttavat uudistamaan niin suurten kuin pientenkin yritysten liiketoimintaa. Useissa yrityksissä ylin johto etsiikin nyt kumppaneita, jotka tuovat strategista lisäarvoa palveluiden ulkoistamiseen.

CEO 69 % toimitusjohtajista solmivat kumppanuuksia saavuttaakseen innovaatioetuja  CMO 92 % markkinointijohtajista kasvattavat ulkoisten kumppanuuksiensa määrää hyödyntääkseen tiedon analytiikkaa ja erityisesti asiakasanalytiikkaa  CIO 65 % tietohallintojohtajista solmivat kumppanuuksia laaja-alaisesti yhdistelläkseen osaamistaan, asiantuntemustaan sekä kyvykkyyksiään uudella tavalla

CEO 69 % toimitusjohtajista solmivat kumppanuuksia saavuttaakseen innovaatioetuja CMO 92 % markkinointijohtajista kasvattavat ulkoisten kumppanuuksiensa määrää hyödyntääkseen tiedon analytiikkaa ja erityisesti asiakasanalytiikkaa CIO 65 % tietohallintojohtajista solmivat kumppanuuksia laaja-alaisesti yhdistelläkseen osaamistaan, asiantuntemustaan sekä kyvykkyyksiään uudella tavalla
Kumppanuuksissa on voimaa

Me IBM:llä uskomme, että kumppanuus tarkoittaa yhteisiä liiketoimintatavoitteita, joiden saavuttaminen edellyttää täydellistä läpinäkyvyyttä molempien organisaatioiden päätöksenteossa. Tämä on tapa, jolla suhtaudumme kaikkiin asiakkuuksiimme. Vain siten voimme tarjota kumppaneillemme koko laajan ja syvällisen osaamisvalikoimamme. Autamme yritystäsi esimerkiksi seuraavasti:


Haluamme ymmärtää koko liiketoimintasi toiminnan

Tuhansien palveluiden ulkoistussopimusten ansiosta jokainen asiakasprojekti perustuu huolellisesti kerättyyn tietoon kaikkialta maailmasta.

Tuomme käyttöösi alan johtavan asiantuntemuksen

Meillä on yli sadan vuoden kokemus eri toimialojen asiakkaista kuudella mantereella.

Toimimme joustavasti ja nopeasti

Meillä on 50 palvelukeskusta levittäytyneenä ympäri maailmaa ja 65 000 palvelutyöntekijää, jotka varmistavat asiantuntemuksemme keskeytymättömän saatavuuden.

Tuemme kaikkia toimitusmalleja

Perinteisten IT-palveluiden, hallinnoitujen palveluiden ja pilvipalveluiden tuottajat hyötyvät tarpeisiinsa sopivasta räätälöitävästä palveluiden toimitusmallista.

Laaja asiantuntemus, tehokas palveluiden integrointi

1 100 ohjelmistotuotetta, joiden tukena on vuosisadan pituinen osaaminen järjestelmien integroinnista.

Syvällinen markkina- ja toimialaosaaminen

8 000 liiketoiminnan analytiikan konsulttia seuraavat 18 eri toimialan kehitystä.

Jatkuva innovointi

Käytämme 6 miljardia dollaria vuodessa tuotekehitykseen. Palveluksessamme on
3 000 aktiivisesti toimivaa tutkijaa ja viisi Nobel-palkinnon saajaa.

Maailmanlaajuinen toiminta

170 maassa 425 000 IBM:läistä, jotka puhuvat 165:tä eri kieltä
Ulkoistuspalveluiden koko kirjo

IBM tarjoaa käyttöösi täyden valikoiman eri tarpeisiin sopivia ulkoistamispalveluita infrastruktuurista sovelluksiin ja liiketoimintaprosesseihin. Toimitamme nämä palvelut asiakkaillemme hyödyntämällä laajaa toimitusvaihtoehtojen valikoimaa – esimerkiksi hallinnoituja palveluita ja pilvipalveluita – ja valitsemme niistä tarpeisiisi parhaiten sopivat, räätälöidyt ja integroidut palvelut.


InfrastruktuuriSovelluksetProsessit

InfrastruktuuriSovelluksetProsessit

Kaikki alkaa keskustelusta

Kumppanuus IBM:n kanssa alkaa keskustelulla siitä, miten toimintomme voivat tukea liiketoimintatarpeitasi. Ota yhteyttä IBM:n edustajaan jo tänään, jotta voimme arvioida yhdessä uudet mahdollisuudet.

Pyydä keskusteluaikaJaa artikkeli verkostosi kanssa
ja aloita keskustelu jo tänään

Kumppanuuksissa on voimaa

Pyydä keskusteluaika

IBM on valmiina auttamaan


Syitä, miksi kumppanuusstrategiat ovat tärkeitä

Ulkoistuspalveluiden markkinat uudistuvatUlkoistuspalveluiden tulevaisuus

Katso video ulkoistuskumppanuuksien uusista piirteistä sekä siitä, miten IBM voi auttaa yritystäsi ottamaan haltuunsa tämän tuottavan uuden markkina-alueen.Hyvän liiketoimintakumppanin todellinen merkitys

Katso, miten IBM tekee yhteistyötä asiakkaidensa kanssa ratkaisemalla liiketoimintaongelmia ja auttamalla yhteisten tavoitteiden saavuttamisessa.