IT-toimintojen ulkoistus

IT-palveluiden ulkoistuksella on uudet rajat


#

IT-palveluiden ulkoistuksen kehitys

IT-palveluiden ulkoistus ei nykypäivänä tarkoita samaa kuin aiempina vuosina. Vielä jokin aika sitten IT-palveluiden ulkoistuksella tarkoitettiin palveluiden siirtämistä ulkomaille, mikä oli yksinkertainen tapa vähentää kustannuksia siirtämällä yrityksen muut kuin ydintoiminnot alhaisten kustannusten maihin.

Nykypäivänä tavoitteet ovat paljon korkeammalla.

Yli puolet yritysten toimitusjohtajista on muodostanut kumppanuuksia, joiden tavoitteena on tukea innovointia. Kilpailijoitaan paremmin menestyvien yritysten joukossa prosenttiosuus on vieläkin suurempi. Tulevaisuuteensa panostavat yritykset ovat laajentaneet IT-palveluiden ulkoistuksen käsitettä muodostamalla kumppanuuksia sellaisten toimittajien kanssa, joiden yhteistyö auttaa yrityksiä nopeuttamaan tuotteiden ja palveluiden tuomista markkinoille, tavoittamaan uusia asiakkaita ja muodostamaan innovaatioita synnyttävän yrityskulttuurin. Me IBM:llä työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa, jotta yrityksillä olisi käytössään sellaiset IT-resurssit, jotka auttavat saavuttamaan strategisia liiketoimintatuloksia. Tämä ei ole mahdollista pelkän IT-palveluiden ulkoistuksen myötä. Tarvitaan sekä liiketoiminta- että IT-palveluiden ulkoistusta.

Lisätietoja siitä, miten voit arvioida liiketoiminta- ja IT-palveluiden ulkoistuskumppanin kanssa tehtävää yhteistyötä, saat lataamalla seuraavan raportin:Liiketoiminta- ja IT-palveluiden ulkoistuksen menestystarinoita


Qantas Airways reduced check-in time by more than 50 percent
Bharti Airtel voi nyt aktivoida 1,5 miljoonaa liittymää kuukaudessaBharti Airtel voi nyt aktivoida 1,5 miljoonaa liittymää kuukaudessa

Lue lisää liiketoiminta- ja IT-palveluiden ulkoistuksen menestystarinoita ja muuta mielenkiintoista vuorovaikutteisesta asiakasreferenssien oppaastamme:


JaaIBM on valmiina auttamaan


Syitä, miksi kumppanuusstrategiat ovat tärkeitä

Ulkoistuspalveluiden markkinat uudistuvatUlkoistuspalveluiden tulevaisuus

Katso video ulkoistuskumppanuuksien uusista piirteistä sekä siitä, miten IBM voi auttaa yritystäsi ottamaan haltuunsa tämän tuottavan uuden markkina-alueen.


Liity liiketoiminnan ja IT-palveluiden ulkoistusta käsittelevään keskusteluun