IT-outsourcing

Tänja gränserna för IT-outsourcing


#

Utvecklingen för IT-outsourcing

IT-outsourcing är inte längre vad det har varit. Det är inte länge sedan begreppet IT-outsourcing var synonymt med att lägga jobbet utomlands, en enkel metod att minska kostnaderna genom att skicka ut allt utom kärnverksamheten utomlands.

Så är det inte längre.

Över hälften av alla företagsledare bildar numera partnerskap med externa partners för att driva på innovationen. Och bland de företag som har bäst resultat är andelen ännu högre. Faktum är att företag som tänker framåt har utvidgat definitionen av IT-outsourcing genom att bilda partnerskap med leverantörer för att komma snabbare ut på marknaden, locka nya kunder och främja en kultur av innovation. På IBM samarbetar vi med våra kunder för att driftsätta IT-resurser som ger strategiskt affärsresultat. Det är inte bara IT-outsourcing. Det är upphandling av affärs- och IT-tjänster.

Om du vill veta mer om hur du utvärderar en upphandlingspartner för affärs- och IT-tjänster kan du hämta rapporten:Framgångsberättelser om upphandling av affärs- och IT-tjänster


Qantas Airways minskade incheckningstiden med över 50 procent
Bharti Airtel kan nu aktivera 1,5 miljoner konton i månaden

Läs de här och andra framgångsberättelser om upphandling av affärs- och IT-tjänster i vår interaktiva kundreferensguide:


Dela

TwitterFacebookLinkedin

Kontakta IBM

  • Yvonne Andersson

    Yvonne Andersson

    Strategic Outsourcing Country Executive


Varför partnerstrategier gör skillnad

Upphandlingsmarknaden förändrasFramtiden för upphandling

Titta på videon

Mer information om hur partnerskap för upphandling fungerar och hur IBM definierar den här kraftfulla nya marknaden


Delta i samtalet om upphandling av affärs- och IT-tjänster