Centre de date mai inteligente

Aflaţi cum puteţi să transformaţi infrastructura centrului dumneavoastră de dateUrmăriţi filmul 3-D

IBM este lider în serviciile bazate pe analize

Cererile IT sunt în creştere. Bugetele stagnează şi 70 de cenţi din fiecare dolar cheltuit pentru IT sunt destinaţi gestionării actualelor centre de date. Dar centrele de date inteligente sunt capabile să reacţioneze mai rapid la schimbări şi să-şi transforme costurile operaţionale. Aceasta deoarece noile servicii bazate pe instrumente de analiză permit obţinerea unor detalii noi privind operaţiile centrului de date şi asigură îmbunătăţirea continuă prin capabilităţi de monitorizare şi gestionare activă. În concluzie, instrumentele de analiză reprezintă cea mai bună soluţie pentru a îmbunătăţi gestionarea centrelor de date.

Prin transformarea detaliilor semnificative în acţiune, serviciile bazate pe instrumente de analiză vă pot ajuta să (US):

Ce aţi face dacă aţi putea aloca pentru noile proiecte cu 50% mai mult din bugetul dumneavoastră IT?

Concluzia studiului IBM Data Center este că centrele de date foarte eficiente alocă cu 50% mai mult din bugetul IT pentru noile proiecte, dar că numai 21% dintre centrele de date au un nivel înalt de eficienţă. Aflaţi ce determină creşterea nivelului de eficienţă al centrelor de date şi ce alte îmbunătăţiri puteţi face.

Selectaţi un punct de pornire

 • Lansare

  Printre principalele caracteristici ale unui centru de date mai inteligent se numără flexibilitatea, eficienţa din punct de vedere al costurilor şi capabilitatea de a monitoriza şi gestiona activ operaţiile pentru a asigura îmbunătăţirea continuă. Pentru a explora posibilităţile, citiţi documentul informativ “Definirea unui proiect pentru un centru de date mai inteligent” (PDF, 506 KB).

 • Evaluarea soluţiilor

  În acest document informativ, Valoarea serviciilor unui centru de date mai inteligent (PDF, 373 KB), IDC oferă o privire de ansamblu asupra modului în care organizaţiile IT îşi pot optimiza centrele de date pentru a creşte valoarea în prezent şi a construi fundaţia pentru inovarea IT în viitor. Sunt discutate toate strategiile pentru raţionalizare, consolidare, virtualizare şi cloud computing.

 • Aflaţi ce au făcut alţii

  Xcel Energy s-a angajat să reducă consumul, prin realizarea unui centru de date cu densitate înaltă şi eficient din punct de vedere al costurilor. Confruntat cu vechimea sistemelor şi limitările design-ului centrului de date, acest furnizor de energie era în căutarea unei soluţii eficiente de răcire a sistemelor — fără a fi necesară reproiectarea centrului de date. Aflaţi cum a reuşit (PDF, 146 KB).

 • Aflaţi ce a făcut IBM

  Cu peste 400 de centre de date în întreaga lume, IBM descoperă în continuu noi modalităţi inovatoare de operare a centrelor de date inteligente. Eforturile noastre de transformare a centrelor de date au avut ca rezultat economii de peste un miliard de dolari, riscuri mai mici, o mai mare eficienţă energetică, flexibilitate crescută şi operaţii şi servicii îmbunătăţite. Citiţi articolul (US)

Middleware

Optimizaţi-vă investiţiile în middleware pentru a creşte eficienţa afacerii

Server

Construiţi şi gestionaţi o infrastructură dinamică şi optimizată care să ofere suport pentru afaceri, operaţii şi inovarea produselor, folosind portofoliul nostru de servicii pentru servere

Stocare şi date

Primii dumneavoastră paşi spre o infrastructură informaţională eficientă

Centre de date şi facilităţi

Planificaţi, proiectaţi şi construiţi centre de date şi facilităţi flexibile şi eficiente din punct de vedere al costului şi al consumului de energie

Interconectare în reţea

Proiectaţi, implementaţi şi gestionaţi mediile de lucru în reţea şi de comunicaţii integrate, pentru a stimula colaborarea, flexibilitatea operaţională şi progresul

Cloud computing

Prin implementarea tehnologiei sub formă de serviciu, daţi utilizatorilor acces numai la resursele de care au nevoie pentru o anumită sarcină.