Servicii pentru securitatea IT

O companie mai inteligentă
Securitatea permite inovarea şi dezvoltarea

Serviciile IBM pentru securitatea IT vă oferă soluţii complete de gestionare a riscurilor, care asigură protecţia împotriva ameninţărilor şi reduce costurile şi complexitatea securităţii.

IBM vă poate ajuta să reduceţi costurile şi complexitatea securităţii infrastructurii, cu un portofoliu cuprinzător de soluţii de primă clasă pentru securitate gestionată şi consultanţă, bazate pe IBM X-Force. Aflaţi mai multe (US).

IBM X-Force

Datorită eforturilor de cercetare şi dezvoltare ale specialiştilor IBM X-Force, IBM inovează încontinuu tehnologiile de securitate

Suport pentru clienţi

Dacă sunteţi deja client, vizitaţi site-ul de suport pentru clienţi (US) pentru a beneficia de asistenţă tehnică.

Oferta noastră (US)

 

Servicii pentru securitatea aplicaţiilor

Vă putem ajuta să raţionalizaţi utilizarea Web în cadrul organizaţiei dumneavoastră, asigurând avantaje atât pentru angajaţi, cât şi pentru aplicaţiile dumneavoastră cu caracter critic pentru afaceri.

 

Servicii pentru securitatea datelor

Vă protejaţi datele corporative cu caracter confidenţial, aplicând o strategie echilibrată din punct de vedere al riscurilor şi tehnologii de vârf pentru protejarea datelor.

 

Servicii pentru gestionarea identităţii şi a accesului

Aplicaţi gestionarea identităţii şi a accesului pentru infrastructura IT şi aplicaţiile dumneavoastră profesionale, pentru a vă proteja organizaţia faţă de accesul neautorizat.

 

Servicii pentru securitatea infrastructurii IT şi de reţea

Aplicaţi soluţii flexibile şi inteligente pentru securitatea IT şi a reţelei, pentru a combate ameninţările din Internet

 

Servicii pentru administrarea securităţii, gestionarea riscurilor şi conformitate

Aliniaţi-vă şi gestionaţi conformitatea obiectivelor dumneavoastră operaţionale şi de afaceri cu reglementările din domeniul IT

 

Servicii Gestionate pentru Securitate

Cu Serviciile Gestionate pentru Securitate, incluse în Serviciile IBM pentru securitate, vă protejaţi informaţiile valoroase 24 de ore pe zi şi 7 zile pe săptămână, la numai o fracţiune din costul securităţii asigurate de specialiştii dumneavoastră.

Physical security services

Servicii pentru securitatea fizică

Îmbunătăţiţi-vă planul pentru securitatea fizică, utilizând supravegherea video şi instrumente de analiză a imaginilor

Materialele aferente

Citiţi studii, documente informative şi rezumate despre acest subiect

Contactaţi-ne