Administrerte støttetjenester

Forenkle støtte for miljøer med flere leverandører, med omfattende, integrerte tjenester.

A single-point of accontability to simplify your mult-vendor relationships

Oversikt

IBM Managed Support Services gir ett enkelt kontaktpunkt med klare ansvarsforhold og en forenklet avtalestruktur for støtte til maskin- og programvare fra flere leverandører.

I korte trekk

Når det gjelder IT-støtte, trenger du en leverandør du kan stole på, noe som ikke alltid er så enkelt når du har flere støttekontrakter med ulike servicenivåer. Spesielt i komplekse situasjoner kan det ofte virke som en selv har hele ansvaret for å diagnostisere problemene og koordinere kommunikasjonen mellom de ulike leverandørene. Heldigvis finnes det et bedre alternativ.

Denne tjenesten gir ett enkelt kontaktpunkt, slik at du ikke trenger å bruke tid på å koordinere IT-støttetjenester. Vår lange erfaring i å håndtere komplekse IT-miljøer med komponenter fra ulike leverandører og skape innovative vedlikeholdsløsninger gjør at du kan dra nytte av solid kompetanse og unik innsikt for å løse dine spesielle utfordringer. IBM bruker en leveringsmodell med integrerte, automatiserte tjenester - utprøvd med utmerkede resultater hos tusenvis av kunder - som bidrar til å redusere nedetid ved å strømlinjeforme problemidentifisering og -løsning i hele miljøet. Den gjør det også mulig for IBM å være på utkikk etter langsiktige muligheter til å redusere antall driftsavbrudd i miljøet ditt - og samarbeide tett med dere for å gjøre forbedringer. Ved å gi støtte til komponenter både fra IBM og andre leverandører under en forenklet avtalestruktur kan vi hjelpe deg med å oppfylle forventninger om servicenivå, og vi kan fungere som en betrodd rådgiver for din IT-organisasjon.

Vi er her for å hjelpe

live-assistance

eller ring oss på
+ 47 66 99 80 00

Vedlikehold og teknisk støtte

Vedlikehold og teknisk støtte

Kan bedre vedlikehold og støtte hjelpe bedriften din? Finn ut mer ved hjelp av vårt verktøy for egenevaluering.