Tjenester for IT-strategi og -arkitektur

Evaluer og utform en IT-infrastruktur som samkjører IT-strategien med prioriteringer i virksomheten.

Efficiently and effectively traversing the road to IT improvement.

Oversikt

IBM IT Strategy and Architecture Services: veien til IT-forbedring og forretningssuksess

Tenk nytt om IT-strategi og -arkitektur

IBMs tjenester for IT-strategi og -arkitektur er utformet slik at du får innsikt i tilstanden til din IT-infrastruktur, og slik at du kan identifisere muligheter for bedre effektivitet, forretningsverdi og vekst - og lage et veikart med klart definerte trinn for å oppnå forbedring.

Vi kan hjelpe deg med å kjøre IT mer som en virksomhet - med IT-initiativer som er nøye samkjørt med målsetninger i forretningsvirksomheten. Og, for at du skal nå dit raskere, bruker vi utprøvde virkemidler, referansearkitekturer som kan gjenbrukes, og konsistente, gjentakbare metoder - som er hentet fra vår erfaring med både kundeprosjekter og våre egne interne initiativer.

Våre omfattende tjenester for IT-strategi og -arkitektur støttes av bred ekspertise i konsulenttjenester innen forretningsdrift, maskinvare og programvare, applikasjonsutvikling, systemintegrering og mer. De hjelper deg med å definere hvordan du skal investere i og implementere IT-infrastrukturkomponenter - en metode som knytter din IT-strategi til overordnede forretningsmål. Du kan få verdifull og praktisk innsikt i tilstanden til din IT-infrastruktur, slik at du kan identifisere muligheter for bedre effektivitet, forretningsverdi og vekst. Deretter samarbeider IBM med deg for å utvikle et forretningscase og et veikart med klart definerte trinn slik at du raskt kan finne ut hvordan du skal komme deg dit du ønsker.

IBMs tjenester for IT-strategi og -arkitektur kan hjelpe deg med følgende:

Vi er her for å hjelpe

live-assistance

eller ring oss på
+ 47 66 99 80 00