Nettverk og Kommunikasjon

Utform, implementer og styr integrert kommunikasjons- og nettverksmiljøer for å fremme samarbeid, fleksibilitet og vekst.

Anywhere, anytime. Integrated communications business advantage.

Oversikt

Fremskritt innen kommunikasjons- og nettverksfunksjoner gjør at organisasjoner i dag har så å si ubegrensede muligheter til å oppnå en konkurransefordel ved å drive virksomheten hvor som helst, når som helst, ved hjelp av ulike typer enheter og kommunikasjon. Organisasjoner har mulighet til å skape og støtte innovative nye forretningsmodeller - fra avanserte samarbeidsmiljøer til selvbetjeningsløsninger for kunder til støtte for en mobil arbeidsstyrke. Likevel kan det være utfordrende å vite hvordan og hvor man skal begynne. Sannsynlig har bedriften din en rekke spørsmål, for eksempel:

Integrerte kommunikasjonstjenester fokuserer på å utforme, implementere og administrere kommunikasjons- og nettverksmiljøene dine for å optimalisere dem for integrert forretningskommunikasjon når som helst, hvor som helst. Disse tjenestene er utformet for å gjøre deg i stand til å støtte viktige nettverksmiljøer og skape konkurransefordeler ved hjelp av innovasjon i forretningsdriften.

Integrerte kommunikasjonstjenester kan hjelpe deg med følgende:

Integrerte kommunikasjonstjenester kombinerer IBMs IT- og forretningsløsningsekspertise, utprøvde metodologier, globale ressurser med svært høy kompetanse, bransjeledende administrasjonsplattformer og -prosesser, og strategiske partnerskap med andre bransjeledere for å hjelpe deg med å lage et integrert kommunikasjonsmiljø som fremmer fleksibilitet og vekst i forretningsdriften.

Vi er her for å hjelpe

live-assistance

eller ring oss på
+ 47 66 99 80 00