Networking Security:
Up to the challenge

Navigatie primaire tab

Leer de netwerkbeveiligingsoplossingen van IBM en Cisco kennen

Cisco is een van de Alliance Partners van IBM Global Technology Services (GTS). IBM GTS biedt u een breed scala aan netwerk- en beveiligingsdiensten in combinatie met de Networking & Security-producten van Cisco. Deze oplossingen helpen u een strategie voor netwerkbeveiliging te realiseren die bescherming biedt tegen de allerlaatste bedreigingen.

IBM kan u daarnaast voorzien van integrale ondersteuningsdiensten, van planning tot ontwerp en van implementatie tot technische ondersteuning en managed services.

1. Plan

IBM Network Strategy & Optimization Services helpen u met de planning en ontwerp van een netwerk dat volledige ondersteuning biedt voor geconsolideerde, gevirtualiseerde en geïntegreerde datacenter-omgevingen. Met deze planning kunt u:

De professionals van IBM beschikken over een diepgaande kennis van netwerktechnologie en inzicht in uw zakelijke behoeften. Ze helpen u met het evalueren van de kosten en de sterke en zwakke punten van uw netwerk vanuit het perspectief van uw datacenter. Daarnaast bieden zij u praktische en gedetailleerde verbeteringsvoorstellen.

2. Ontwerp, bouw en implementeer

IBM Network Integration Services helpen u met het ontwerpen, bouwen en implementeren van een netwerkinfrastructuur die volledige ondersteuning biedt voor complexe geconsolideerde, gevirtualiseerde en geïntegreerde datacenter-omgevingen. Het resultaat: flexibele en geoptimaliseerde netwerken die de kosten reduceren, de dienstverlening verbeteren, de risico’s minimaliseren en ondersteuning bieden voor de variabele verkeerspatronen en hoge verkeersdichtheid van moderne datacenters. IBM-specialisten ontwikkelen de architectuur en het fysieke ontwerp, met gebruik van de netwerkproducten van Cisco.

3. Profiteer van Cisco’s oplossingen voor netwerkbeveiliging

Cisco Firewalls – De Cisco ASA CX is gebaseerd op een nieuwe firewall-architectuur die in staat is om contextgevoelige inspecties uit te voeren en contextgevoelige beslissingen te nemen. Dit is een belangrijke vereiste voor netwerktoegang tot alle soorten applicaties, websites en apparaten. Uw organisatie wordt zo beschermd tegen cyberaanvallen, terwijl uw eindgebruikers betrouwbaar toegang hebben tot uw bedrijfsapplicaties.

Cisco Identity Services Engine (ISE) – Deze kerntechnologie voorziet in bedrijfskritische diensten door het opstellen en opleggen van identiteit- en contextgebaseerde beleidsregels voor gebruikers en apparaten (policy-based networking)

Cisco Data Center Security products for Private Cloud – Dit pakket van beveiligingsproducten van Cisco biedt bescherming tegen bedreigingen in private cloud-omgevingen, met ondersteuning voor multi-tenancy, statische data en dynamisch gegevensverkeer, identiteit- en rolgebaseerde toegang en het behoud van controle en overzicht binnen de cloud-omgeving.

4. Profiteer van wereldwijde ondersteuning

IBM Maintenance for Multi-vendor Products biedt technische ondersteuning voor uw volledige op Cisco-technologie gebaseerde bedrijfsnetwerk, inclusief geavanceerde beveiliging, IP-gebaseerd spraakverkeer en videoconferencing.

Op basis van één ondersteuningscontract voor Cisco ontvangt u rechtstreeks via IBM vakkundige technische ondersteuning, updates van systeem- en applicatiesoftware voor alle apparaten en applicaties die deel uitmaken van de overeenkomst, flexibele service levels en toegang tot allerlei tools en informatiebronnen via uw account bij Cisco.com. Zo zorgt u voor een netwerk dat voortdurend wordt onderhouden, voor één prijs en met één contactpersoon.

Met het onderhoud van uw netwerkomgeving wachten tot zich storingen voordoen, is niet verstandig. IBM biedt u daarom geavanceerde tools die helpen netwerkrisico’s voor te zijn. IBM biedt veelzijdige asset management-diensten die uw volledige ICT-inventaris bewaken, van de garantiestatus en het onderhoud tot het einde van de levenscyclus. Deze diensten worden gecombineerd met waarschuwingen over de status en beveiliging van producten, zoals Cisco PSIRT-meldingen. Uw medewerkers hebben hierdoor meer tijd voor andere prioriteiten.

Tijdens de laatste Partner Summit van Cisco ontving IBM de allereerste Cisco Global Smart Services Partner of the Year-award.

5. Bewaak en beheer uw netwerk op afstand

Door samen te werken met IBM, beschikt u over uitgebreide en diepgaande expertise op het gebied van managed security-diensten. We bieden u een complete reeks van managed security-services, van de backoffice tot de frontoffice. Daarmee voldoen we aan al uw behoeften.

De unieke kracht van onze dienstverlening schuilt in de integratie en coördinatie van alle beveiligingsmechanismen binnen uw organisatie. Zo geeft elke IBM Managed Security Service u toegang tot het IBM Security Operations Center Portal, voor één overzicht van uw volledige beveiligingsomgeving.

Wij zijn er om u te helpen

Easy ways to get the answers you need.

Contacteer ons voor meer informatie over penetratietests.

Contacteer ons voor een persoonlijk gesprek

Contacteer ons voor penetratietests EN een persoonlijk gesprek

Featured literature

IBM X-Force 2013 : Mid-Year Trend and Risk Report

Penetration Testing: The Baseline. For Effective Information Protection

Getting your network ready for the modern data center

Cisco Firewalls

The Policy Governed Network

Cisco Identify Services Engine (ISE)

Cisco Data Center Security Mitigates Risk when transitioning to the Private Cloud

Multi-Vendor Support Services