Networking Security:
Up to the challenge

Navigatie primaire tab

Maak uw netwerkbeveiliging klaar voor de uitdaging

Het zijn uitdagende tijden voor uw netwerkbeveiliging. Uit onderzoek blijkt hoe kwetsbaar de meeste bedrijfsnetwerken zijn. U kunt zich echter geen beveiligingsincidenten veroorloven die schade berokkenen aan uw bedrijfsreputatie of financiële positie. Tegelijkertijd moet u een flexibele ICT-strategie implementeren die mobiele en geografisch verspreide werknemers en enorme hoeveelheden gegevens ondersteunt.

 

Schakel de hulp in van IBM GTS en Cisco

Cisco is een van de Alliance Partners van IBM Global Technology Services (GTS). IBM GTS en Cisco kunnen u helpen om uw netwerk te transformeren en geschikt te maken voor het moderne datacenter. We bieden u de mogelijkheid om een flexibele infrastructuur te creëren met verschillende beveiligingslagen en ondersteuning voor de workloads van uiteenlopende bedrijfsapplicaties, binnen de grenzen van uw gedeelde gevirtualiseerde infrastructuur of cloud.

IBM GTS en Cisco werken nauw samen om dit mogelijk te maken. Cisco is een wereldwijde Alliance Partner van IBM GTS op het gebied van netwerkbeveiliging. IBM GTS is op zijn beurt een wereldwijde Gold Partner van Cisco.

Verbeter uw netwerkbeveiliging stap voor stap

 1. Ontdek waarom uw netwerk staat of valt met de beveiliging
  Klanten vertellen ons dat ze grote waarde hechten aan hun bedrijfsreputatie. Uit de IBM 2012 Reputational Risk and IT Study blijkt dat 80% van de respondenten hun bedrijfsreputatie ‘uitmuntend’ dan wel ‘zeer goed’ vindt. Toch waardeert slechts 17% het vermogen van hun organisatie om ICT-risico’s de baas te blijven als ‘zeer sterk’. Slechts weinig organisaties zijn er dus zeker van dat hun netwerkbeveiliging de bedrijfsreputatie voldoende beschermt.

 2. Neem uw netwerkbeveiliging op de korrel
  Hoe zeker bent u ervan dat een beveiligingsincident geen nadelige gevolgen zal hebben voor uw bedrijfsreputatie? Neem uw netwerkbeveiliging onder de loep. Laat IBM penetratietests uitvoeren en een plan voor herstelmaatregelen opstellen. Aan de hand hiervan kunt u een complete strategie voor informatiebeveiliging ontwikkelen.

 3. Maak kennis met onze visie op datacenters en beveiligingsdiensten
  IBM en Cisco delen een heldere visie op het veranderende datacenter. Deze visie houdt rekening met trends zoals de groeiende mobiliteit van eindgebruikers, nieuwe consumptiepatronen, enorme hoeveelheden sensorgebaseerde data, cloud-mogelijkheden en de noodzaak om Big Data te ondersteunen en de complexiteit en kosten van het bedrijfsnetwerk terug te dringen.

 4. Leer de netwerkbeveiligingsoplossingen van IBM en Cisco kennen
  IBM GTS biedt uw organisatie een breed scala aan netwerk- en beveiligingsdiensten in combinatie met de Networking & Security-producten van Cisco. Daarnaast kunnen wij u van integrale ondersteuningsdiensten voorzien, van planning tot ontwerp en van implementatie tot technische ondersteuning en managed services.

Wij zijn er om u te helpen

Easy ways to get the answers you need.

Contacteer ons voor meer informatie over penetratietests.

Contacteer ons voor een persoonlijk gesprek

Contacteer ons voor penetratietests EN een persoonlijk gesprek

Featured literature

IBM X-Force 2013 : Mid-Year Trend and Risk Report

Penetration Testing: The Baseline. For Effective Information Protection

Getting your network ready for the modern data center

Cisco Firewalls

The Policy Governed Network

Cisco Identify Services Engine (ISE)

Cisco Data Center Security Mitigates Risk when transitioning to the Private Cloud

Multi-Vendor Support Services