TotalStore-oplossing

Geef klanten een goede reden om uw winkel te bezoeken via oplossingen waarbij de pluspunten van Retail Information Framework, IBM Global Services en ons ecosysteem van partnermogelijkheden worden gecombineerd.

De IBM TotalStore-oplossing is ontworpen zodat u klanten een goede reden geeft om uw winkel te bezoeken.Maak elk product beschikbaar waar en wanneer uw klanten hierom vragen. Ondersteun een groot aanbod aan producten, services en concepten. Zorg voor een uitstekende klantervaring. Wees flexibel voor toekomstige mogelijkheden die straks op de markt komen. Met onze oplossing kunnen bedrijven over de hele wereld hier vandaag nog van profiteren.

Kenmerken

Highlights

Servicegegevens

Service details

Naast het uitgebreide IBM-portfolio van aanbiedingen voor netwerken, verliespreventie, portals, mobiele apparaten plus klantgerichte (zelfservice) producten en POS-software, -hardware en -diensten, levert IBM:

Om concurrentievoordeel te behouden, is het cruciaal om de markt één stap voor blijven met behulp van altijd dynamische technologieën. De snelle implementatie, het snelle beheer en de ondersteuning van een schaalbare winkelinfrastructuur zijn allemaal essentieel voor een customer-facing, on demand bedrijf.

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

Opmerking: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. SSI informatie is alleen beschikbaar als JavaScript is ingeschakeld.

Wij zijn er om u te helpen