Strategie en planning voor een optimale workplace-infrastructuur

De kosten verlagen en de productiviteit verhogen met een workplacestrategie

Een strategie voor de workplace-infrastructuur verstrekt uw aanpassingsvermogen voor veranderende eisen van gebruikers, nieuwe technologie en opkomende modellen voor servicedelivery. Daarbij kunnen de serviceniveaus worden verhoogd en de wet- en regelgeving optimaal worden nageleefd.

IBM Workplace Infrastructure Strategy and Design Services - workplace infrastructure strategy and planning biedt een strategie en een roadmap om een wendbare workplaceomgeving op te zetten, met betere serviceniveaus, een hogere productiviteit en lagere kosten. Een omgeving waarin bedrijfsinnovatie wordt gestimuleerd.

De afgelopen tien jaar is het gebruik van geavanceerde technologie en apparatuur op de werkplek enorm toegenomen. Uw workplaceoplossingen moeten daarom voortdurend opnieuw tegen het licht worden gehouden en moeten worden aangepast aan de veranderende eisen van gebruikers, aan nieuwe technologie en aan opkomende modellen voor servicedelivery. Het kan een hele opgave zijn om op deze veranderingen te reageren en tegelijkertijd de serviceniveaus en de naleving van wet- en regelgeving op peil te houden. Wilt u de productiviteit van uw eindgebruikers verhogen, uw innovatievermogen stimuleren en de juiste supportniveaus garanderen, dan moet u dus op zoek naar workplaceoplossingen die duidelijke meerwaarde opleveren en die de ROI verhogen.

IBM Workplace Infrastructure Strategy and Design Services - workplace infrastructure strategy and planning helpt u de mogelijkheden van uw IT in kaart te brengen en workplaceoplossingen en deliverymodellen te vinden waarmee u niet alleen kostenbesparingen en groei kunt realiseren, maar ook de efficiency en de productiviteit van eindgebruikers kunt vergroten. Deze services bestrijken kantoorapparatuur, strategieën voor mobiliteit en eindgebruikerssupport, plus governance, beveiliging en communicatie. Aan de hand van een beproefde methodes bieden we u een complete strategie en roadmap voor een optimale werkomgeving — plus een totaaloverzicht van het rendement op eindgebruikersoplossingen die zijn afgestemd op uw bedrijf.


Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

Opmerking: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. SSI informatie is alleen beschikbaar als JavaScript is ingeschakeld.

Related resources

Wij zijn er om u te helpen