Strategie- en ontwerpservices voor de cloud-infrastructuur

Ontwikkel een optimale roadmap voor de implementatie van cloud computing

Beschrijving

Service details

Cloud computing kan een bijdrage leveren aan het beheersbaar houden van escalerende IT-kosten. Maar u moet dan wel een duidelijke cloud computing-strategie hebben, gebaseerd op een gedegen evaluatie van de manier waarop uw infrastructuur en workloads het beste kunnen worden geoptimaliseerd met behulp van cloud computing.

IBM Infrastructure Strategy and Design Services for Cloud Computing – Cloud Infrastructure Strategy and Design helpt u bij het opstellen van een waardegerichte cloud computing-strategie en maakt daarbij gebruik van strenge kwalitatieve en kwantitatieve analysetools.

Belangrijkste kenmerken

Cloud computing is een nieuw verbruiks- en leveringsmodel dat bedrijven in staat stelt kosten te besparen en tegelijkertijd de serviceniveaus te verhogen. En net als elke andere ontwikkeling heeft cloud computing zo zijn kansen en uitdagingen. Een goed begrip van deze kansen en uitdagingen is cruciaal voor het realiseren van de gewenste voordelen. U moet een duidelijke strategie en een duidelijk plan hebben voor het cloud-model dat het meest geschikt is voor uw bedrijf. En u moet weten wanneer u dat model moet implementeren, welke workloads u moet migreren en hoe u een soepele, geslaagde transitie mogelijk maakt.

De consultants van IBM maken gebruik van een uniek framework voor de overstap op cloud, en van een speciaal tool (het IBM Cloud Workload Analysis Tool) om u te helpen bij het analyseren van uw bestaande omgeving en het vaststellen van het cloud computing-model dat het beste bij uw bedrijf past. Onze specialisten kunnen u helpen bij het opsporen van de bedrijfsgebieden en workloads die, na migratie naar een cloud computing-model, maximaal bijdragen aan kostenbesparingen en serviceverbeteringen, geheel in lijn met uw prioriteiten. Samen met u stellen we een gedetailleerd implementatieplan op waarmee u kunt toewerken naar de realisatie van het gekozen cloud computing-model.


Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.

Wij zijn er om u te helpen

Easy ways to get the answers you need.

Featured download

Cloud Infrastructure Strategy and Design - Flash-demo's

Cloud Computing

Lagere kosten. Betere serviceverlening. Meer innovatie.

Aanbevolen literatuur

Hoe overeenstemming ertoe kan leiden dat bedrijven beter in staat zijn het succes te stimuleren met cloud computing