Storage Services

IBM Managed Storage Services, een IBM e-business on demand aanbieding, biedt u opslagcapaciteit en beheerdiensten wanneer u deze nodig hebt. Managed Storage Services biedt u de mogelijkheid om de last en het risico dat gepaard gaat met opslag, over te dragen aan IBM.

Beschrijving

Service details

Het toegenomen gebruik van gegevens binnen uw onderneming vereist steeds meer gegevensopslag. Meer gegevenscapaciteit, snellere toegang, hogere beschikbaarheid, meer beveiliging, langer bijhouden van gegevens en sneller kunnen aanpassen aan de evoluerende vereisten. En dit natuurlijk voor lagere kosten en een snellere ROI. IBM Managed Storage Services, een IBM e-business on demand aanbieding, biedt u opslagcapaciteit en beheerdiensten wanneer u deze nodig hebt.

Hoogtepunten

Capaciteit die u nodig hebt

In het kader van onze e-business on demand diensten verschaft IBM opslagcapaciteit en beheerdiensten wanneer u deze nodig hebt. U gaat een contract aan voor het niveau van opslagdiensten dat u nodig hebt en betaalt een vast maandelijkse bedrag voor deze diensten.

De infrastructuur

De opslaginfrastructuur kan zich bevinden op uw locatie(s) of in een (of meer) van de IBM-datacenters overal ter wereld. IBM Managed Storage Services biedt ondersteuning voor technologiecomponenten van leidinggevende leveranciers in de opslag- en netwerksector, met inbegrip van:

Het beheer van de infrastructuur

De opslaginfrastructuur wordt het hele jaar door 24 uur per dag bewaakt en beheerd vanuit een IBM-locatie door professionals. Zij houden zich onder andere bezig met:

De verbindingen tussen de locatie waar zich de opslag bevindt en de IBM-locatie waar het beheer plaatsvindt, zijn beveiligd in overeenstemming met de IBM IT-beveiligingsstandaarden.

Een call centre en een beveiligd web-portaal bieden u de mogelijkheid om interactief te werken met IBM voor ondersteuning, het indienen van aanvragen en het opvragen van rapporten over het opslagvermogen en -gebruik. Opslagbeheer, onderhoud en ondersteuning worden ter plaatse of van op afstand uitgevoerd.

Opties

U kunt uit verschillende opties kiezen en per gebruik betalen:

Overschakeling naar een Managed Storage Service

Wij bieden u een volledige reeks van diensten aan die u helpen bij de overgang naar de beheerde dienst:

IBM Managed Storage Services helpen u de huidige én toekomstige uitdagingen die gepaard gaan met gegevensopslag aan te pakken:

De voordelen van SAN / NAS-technologieën aanbieden, terwijl u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het afstemmen van hardware en softwarecomponenten in een geintegreerde oplossing.

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.

Wij zijn er om u te helpen

Easy ways to get the answers you need.