Storage optimization and integration services

Met een rendabele, schaalbare en veerkrachtige opslaginfrastructuur vermindert u de complexiteit, verhoogt u de prestaties en houdt u de groei van de hoeveelheid gegevens in de hand

Beschrijving

Service details

Net als veel andere organisaties werkt uw organisatie wellicht met een opslaginfrastructuur die de toenemende vraag naar gegevensopslag niet kan bijbenen. Het eenvoudig toevoegen van meer hardware aan uw infrastructuur leidt onvermijdelijk tot meer werk voor de opslagbeheerder en is waarschijnlijk niet de beste oplossing.

IBM Storage Optimization and Integration Services kan u helpen bij het ontwikkelen van een optimale opslaginfrastructuur voor uw bedrijf. De professionals van IBM stellen in nauwe samenwerking met uw mensen een basispakket van eisen en doelstellingen op. Vervolgens helpen we u bij het ontwerpen en implementeren van een geoptimaliseerde opslaginfrastructuur, waarbij we gebruik maken van beproefde tools en technieken.

Mogelijke voordelen:

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.