Storage and data product services

Verkort de tijd voor het implementeren van nieuwe opslagtechnologie en het migreren van gegevens en verklein tegelijkertijd de risico's

Beschrijving

Service details

Hebt u niet de vereiste resources om écht te profiteren van uw opslaghardware en -software? Met snel geïmplementeerde opslagoplossingen haalt u sneller rendement uit uw investeringen in de IT-infrastructuur. En dat rendement is ook nog eens hoger.

IBM verleent implementatieservices voor schijf- en tapesystemen, opslagsoftware en Network Attached Storage (NAS). Veel van deze services worden aangeboden op basis van een vaste scope en een vaste prijs, en zijn dus zeer transparant. Onze professionals op het gebied van opslag- en dataproducten maken gebruik van beproefde methoden en tools, en werken nauw samen met de hardware- en software-experts van IBM. Op die manier kunt u altijd snel en effectief overstappen op de modernste technologie.

Bovendien bieden we services voor gegevensmigratie aan. Deze services zorgen ervoor dat uw gegevens worden verplaatst zonder dat de beschikbaarheid van de applicaties wordt aangetast. Met onze unieke benadering en speciale toolset helpen we u bij het verplaatsen van gegevens binnen een mainframe- of open-systeemomgeving. Dat kan binnen een IBM-infrastructuur, binnen een omgeving waarin meerdere leveranciers een rol spelen en over grote afstanden.

U kunt IBM contracteren voor het plannen en implementeren van uw opslagproducten of -oplossingen. Dit biedt diverse voordelen. Zo kunt u:

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.