Specialized facilities services

Evalueer uw behoeften en implementeer een omvattende strategie voor het bouwen van efficiënte en geautomatiseerde gespecialiseerde voorzieningen, van handelsvloer tot groene gebouwen

Beschrijving

Service details

In de moderne, gespecialiseerde datacenters en gebouwen ontstaat steeds meer de noodzaak van productiebesturing en overkoepelende managementsystemen. Zonder dergelijke systemen is het moeilijk om de operationele efficiency en het wijzigingsbeheer te optimaliseren.

IBM Specialized Facilities Services zijn ontworpen om u de IT- en branchekennis te bieden die van essentieel belang zijn bij het ontwikkelen en construeren van gespecialiseerde bouwprojecten, zoals intelligente en groene gebouwen. We ondersteunen tevens beheerprojecten voor fabrieksautomatisering, clean room, trading room en faciliteitenmanagement. Door levering van geavanceerde oplossingen voor IT-hardware, netwerken, beheersystemen en subsystemen kunnen wij u helpen geld te besparen en de efficiency van gespecialiseerde projecten te verhogen.

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.