Software Support Services - Enhanced Technical Support

Een geïntegreerde, proactieve benadering die high-availability en complexe IT-omgevingen ondersteunt.

Enchanced Technical Support- "2011 Edition" Maximaliseer de beschikbaarbeid van uw bedrijfskritieke IT-omgeving

Een geïntegreerde, proactieve benadering die high-availability en complexe IT-omgevingen ondersteunt.


Beschrijving

Service details

Voor uw bedrijf is het van essentieel belang dat de IT-infrastructuur 24 uur per dag en zeven dagen per week beschikbaar is. Kies daarom voor Enhanced Technical Support (ETS) 2011 Edition van IBM. Met deze unieke IBM- en multivendor service hoeft u zich nergens zorgen over te maken.

Overzicht

Wacht niet tot er een incident zich voordoet. Kom nu in actie en schakel IBM Enhanced Technical Support in om te voorkomen dat er incidenten optreden in uw IT-omgeving. Door persoonlijke, geïntegreerde en proactieve preventie en beheersing van problemen voorkomt u downtime en bespaart u kosten.

Voor vragen kunt u contact opnemen met askmts@nl.ibm.com

Waarom IBM Enhanced Technical Support?

Biedt een geïntegreerde, proactieve benadering waarbij er op afstand ondersteuning wordt verleend voor een hogere beschikbaarheid voor complexe IT-omgevingen.

De volgende ETS oplossingen zijn beschikbaar:

Kijk in de folder voor meer gedetailleerde informatie of neem contact op met uw IBM-vertegenwoordiger

Ondersteuning op maat

Met ETS wordt de technische ondersteuning van uw multivendor-omgeving beheerd door één ‘Account Advocate’ van IBM. U hoeft niet meer te schipperen met de serviceniveaus van verschillende leveranciers en het beschikbare personeel. U geeft alles in handen van een betrokken specialist die uw IT-infrastructuur door en door kent. Die dankzij een jarenlange ervaring bij IBM alle platforms, netwerken en domeinen in uw IT-omgeving kan gebruiken, beheren en onderhouden. Hij zorgt voor uw servers en gegevensopslag, maar ook voor softwareverbeteringen en -upgrades.

Totaaloplossing voor een lagere prijs

Met ETS 2011 wordt uw complete IT-infrastructuur geregeld met één servicecontract. Zo is de continuïteit van uw bedrijf gewaarborgd en bent u verzekerd van een helder kostenplaatje. Een hoge beschikbaarheid voor een betaalbare prijs – wat wilt u nog meer?

Proactieve ondersteuning en informatievoorziening

Account Advocates doen meer dan het verhelpen van storingen, want ze hebben ook toegang tot ons wereldwijde onderzoeks- en kennisnetwerk. Zo zorgen ze er op een proactieve manier voor dat uw IT-technologie altijd beschikbaar is en ook in de toekomst perfect werkt. Ze voeren diagnostische testen uit, controleren de werking, adviseren met betrekking tot softwareverbeteringen, evalueren oproepen en bezoeken, en voorzien u van op maat gemaakte rapporten en optioneel het installeren van software upgrades.. Daardoor weet u precies welke beslissingen u moet nemen om de continuïteit van het bedrijf te waarborgen.

Gegarandeerde beschikbaarheid

ETS 2011 Edition wordt geleverd met een ongekend garantiepakket. We garanderen een responstijd van dertig minuten in het geval van een ‘severity 1’-incident en van minder dan twee uur bij ‘severity 2’ incident. Ook garanderen we dat we uw software binnen 24 uur operationeel krijgen, zodat de bedrijfsrisico’s en procesverstoringen tot een minimum beperkt blijven.

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.

Neem contact met ons op

 

Featured download

Succesverhaal

Lees meer

IBM Enhanced Technical Support

Enhanced Technical Support from IBM is designed to provide an integrated, proactive approach to support high-availability, complex IT environments.

Verwante links