SOA integration services

Bestaande assets koppelen en hergebruiken om een op Service-Oriented Architecture gebaseerde IT-infrastructuur te realiseren en gelijktijdig uw investeringen veilig te stellen

Beschrijving

Service details

Met een Service-Oriented Architecture kunt u de bedrijfsprocessen, applicaties en informatie binnen uw hele organisatie snel integreren. Dit draagt bij aan een effectiever gebruik van uw informatiebronnen, een beter besluitvormingsproces en een stimulans voor innovatie en optimalisering.

IBM SOA Integration Services richten zich op de voorbereiding en implementatie van een infrastructuur die de integratie van applicaties in een SOA-omgeving ondersteunt. De services verzorgen de koppeling en het hergebruik van bestaande applicaties in uw infrastructuur en zorgen voor de governance en het overzicht dat u nodig hebt om de risico's van uw SOA-initiatief te verkleinen. Dankzij ons indrukwekkende intellectuele kapitaal en onze overtuigende methoden voor projectmanagement wordt de implementatie aanzienlijk versneld. Daardoor kunt u sneller profiteren van de voordelen van deze services. Onze services zijn interessant omdat ze:

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.