Download de study

Vraag vandaag de IBM Data Center Study aan

Ontdek wat data centers efficiënt maakt
Krijg inzichten van IT-managers en CIO's

 

Veranderingen komen steeds sneller voor managers van datacenters en IT. Schattingen van IBM die zijn gemaakt in 2011 geven aan dat er per jaar wereldwijd 1,5 biljoen dollar aan IT wordt uitgegeven — hardware, software en IT-services. Daarnaast wordt 70 tot 80 procent van elke IT-dollar nog steeds besteed aan alleen het beheer van de huidige datacenter-omgeving. Wereldwijd IBM-onderzoek onder CEO's en CIO's geeft echter ook duidelijk aan dat leidinggevende managementteams verwachten dat IT meer en hogere bijdragen gaat leveren aan het bedrijf.

IT-managers twijfelen of ze zich moeten richten op de uitdagingen van vandaag of op het zoeken van manieren om IT-infrastructuur in te zetten voor de transformatie van uitgaven - door meer geld te investeren in het oplossen van nieuwe problemen, waaronder de ontwikkeling van nieuwe producten, het krijgen van inzicht in klanten of de overgang naar nieuwe marktsegmenten. Er bestaan bewezen methoden voor het ontwerp en beheer van de infrastructuur van datacenters die zorgen voor een grotere flexibiliteit bij het reageren op verandering, en die dat rendabeler doen, met als gevolg een transformatie van uitgaven. Deze zijn gericht op het optimaliseren van hun datacenters - niet alleen om meer hardware onder te brengen, maar ook om te kunnen voldoen aan zakelijke doelen. In deze nieuwe benaderingen worden op analytics gebaseerde services ingezet voor het krijgen van inzicht in de infrastructuur, zodat uw teams een grotere zakelijke waarde kunnen ontketenen. Ze helpen u een slimmer datacenter te implementeren.

Slimmere datacenters:

Voordelen:

Ons portfolio van services geeft u de expertise voor het evalueren, ontwerpen, implementeren en beheren van uw IT-infrastructuur en de fysieke omgeving. Onze uitgebreide - en uitbreidende - selectie van services kan u helpen bij het uitvoeren van de transitie naar een betrouwbare, goed beveiligde en op maat gemaakte IT-infrastructuur. IBM richt zich op gebieden variërend van de layout van fysieke faciliteiten tot aan de apparatuur, nutsdiensten en milieusystemen en stelt zelfs kleinere organisaties in staat om een datacenter in snel tempo te maken of aan te passen.

  • IBM Managed Support Services

    Waarom de last van het beheer van meerdere leveranciers ondersteuning relaties wanneer IBM biedt u een aanspreekpunt en een vereenvoudigde contractstructuur voor multi-vendor hardware-en software-ondersteuning in uw datacenters?
    Niet alleen het verminderen, maar ook het voorkomen van downtime wordt bereikt met IBM Managed Support Services.
    Lees meer over IBM Managed Support Services en download de folder IBM onderhoud en support voor uw multi-vendor products.

Wat wij aanbeiden

Middleware services

Middleware services

Ontsluit alle mogelijkheden van uw infrastructuur met middleware die in het hele bedrijf een ononderbroken informatiestroom van goed afgeschermde applicaties naar de bedrijfsprocessen mogelijk maakt

Site and facilities services

Site and facilities

Plan, ontwerp en bouw flexibele, rendabele en energiezuinige datacenters en voorzieningen