SmartCloud Resilience

De kracht van cloud inzetten om uw resiliencestrategie te optimaliseren

Cloud Services

Profiteer van de kracht van cloud en creëer nieuwe kansen om gegevens en applicaties op een rendabele manier bestendiger te maken:

Wat we bieden

 • IBM SmartCloud Resilience

  IBM SmartCloud Managed Backup

  Beschermt de op servers, desktops en laptops opgeslagen gegevens met een rendabele, beheerde backupoplossing die zowel online als off-site opties biedt.

 • IBM SmartCloud Resilience

  IBM SmartCloud Archive

  Een goed beveiligde oplossing voor contentmanagement in de cloud, met de mogelijkheid om gearchiveerde content effectief te indexeren, te doorzoeken en op te halen

 • IBM SmartCloud Resilience

  IBM SmartCloud Virtualized Server Recovery

  Uw virtuele of niet-virtuele infrastructuur in geval van nood sneller en goedkoper herstellen met behulp van de cloud.

U hebt al eens overwogen om cloud-oplossingen te implementeren, maar hebt u ook wel eens nagedacht over de voordelen van cloud computing ten aanzien van IT disaster recovery, en backup, recovery en archivering van gegevens? Als toonaangevend cloud-leverancier kan IBM met u samenwerken om te zien wat voor u de beste keuze is. IBM is bij uitstek de leverancier die u kan helpen overleven in een uiterst competitief bedrijfsklimaat waarin oplossingen voor doorlopende beschikbaarheid van IT-systemen en gegevens onmisbaar zijn, zeker in geval van calamiteiten.

IBM SmartCloud Resilience Services helpt u bij het plannen en aansturen van de IT-resilience in uw hele bedrijf. U kunt kiezen wat er moet worden beheerd: alleen gegevens, gegevens en systemen, of gegevens, systemen en locatie. Daarnaast leveren we schaalbare openbare en cloud-oplossingen, in een uitstekend beveiligde omgeving. Dat bent u van ons gewend.

Onze oplossingen, zoals server recovery en gegevensbescherming, en online backup en archivering van gegevens, dragen ertoe bij dat u risico's beter beheersbaar kunt houden, dat u de kosten verlaagt en dat u de wet- en regelgeving beter nakomt. Voor de assessment, de planning, het ontwerp en de integratie van een oplossing voor cloud-based disaster recovery of gegevensbackup maken we gebruik van beproefde tools en een best practice methodiek.

IBM wordt alom erkend als leverancier met een enorme kennis en branche-overstijgende ervaring op het gebied van virtualisatie- en cloud-technologie. Met een uitgebreide set cloud-tools, een beproefde methodiek en jarenlange ervaring met het implementeren van oplossingen voor bedrijfscontinuïteit en herstel na calamiteiten kunnen we u een complete cloud-based oplossing aanbieden. Een oplossing waarmee u de IT disaster recovery en de online backup van bedrijfsgegevens op een rendabele manier gestalte kunt geven. Nu en in de toekomst.

Ik ben hier om u van dienst te zijn

Video's over IBM SmartCloud Resilience

White papers

Virtualisatie van disaster recovery met behulp van cloud computing

Cloud Based Disaster Recovery Barriers and Drivers in the Enterprise