Smart Business Desktop

Cloud Computing inzetten voor goed beveiligde desktopvirtualisatie

Het onderhouden en beveiligen van traditionele desktopomgevingen is tijdrovend en duur. Maar wat u wellicht nog meer zorgen baart, is dat er voor het virtualiseren van uw desktops deskundigheid nodig is die u niet in huis hebt, en dat dit de productiviteit van uw eindgebruikers zou kunnen verstoren.

IBM Smart Business Desktop kan de virtualisatie van uw desktopomgeving versnellen en de support stroomlijnen. Daarmee houdt u de kosten in de hand en maakt u goed beveiligde toegang tot bedrijfsapplicaties en -gegevens mogelijk.

In veel organisaties is de desktop nog steeds een van de meest zichtbare en meest gebruikte componenten van de IT-infrastructuur. Het kan echter ook een van de duurste componenten zijn, zeker als het gaat om implementatie, vernieuwing en support. Naarmate eindgebruikers steeds mobieler worden wat betreft hun werkplek, neemt ook hun behoefte toe om altijd en overal veilig toegang te krijgen tot bedrijfsgegevens en -applicaties. Maar de transitie van een traditionele desktopomgeving naar een virtuele omgeving kan een zeer tijdrovende aangelegenheid zijn die de inzet van specialistische skills verlangt. Die zijn echter niet altijd in-house aanwezig.

IBM Smart Business Desktop zorgt voor een snellere overstap naar een minder complexe, virtuele desktopomgeving op basis van een cloud computing-infrastructuur. De eindgebruikers krijgen sneller veilige toegang tot resources, waardoor hun productiviteit toeneemt en de organisatie flexibeler wordt. Met een compleet pakket aan services, zoals assessment en planning, ontwerp en implementatie, plus cloud-hosting op abonnementsbasis, kunnen we tegemoetkomen aan de specifieke eisen van elke organisatie. Ook die van u. U profiteert van de voordelen zonder dat u hoeft te investeren in de resources en de expertise voor het doorlopende beheer van een virtuele omgeving.

Wat we bieden

thumbnail

Smart Business Desktop Cloud

Veilige, virtuele toegang tot applicaties, informatie en resources

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.