Smart Business Desktop Cloud

Maak optimaal gebruik van cloud- en mobiele diensten voor een uiterst beveiligde desktop- virtualisering

Naarmate eindgebruikers mobieler worden, neemt ook de vraag toe om toegang te krijgen tot de bedrijfstoepassingen - en de “bring-your-own-device (BYOD)”-trend vergroot deze vraag alleen nog maar. Een omgeving met een combinatie van traditionele desktops en mobiele apparatuur vereist vaak gespecialiseerde competenties om alle eindpunten te migreren, te integreren en te onderhouden.

Met IBM Smart Business Desktop Cloud hebben uw eindgebruikers een snellere, uiterst beveiligde toegang tot bedrijfsgegevens en toepassingen vanaf eender welk apparaat.

Onze privé-cloudoplossing ondersteunt BYOD om uw traditionele desktop-infrastructuur om te zetten in een gevirtualiseerde omgeving. Doordat wij samenwerken met partners die marktleider zijn, kunnen wij u een robuuste set van toepassingen aanbieden, gaande van de evaluatie en planning tot ontwerp en implementatie. Virtualisering kan voordelig zijn in nagenoeg alle domeinen van uw bedrijf - inclusief voor ingenieurs en ontwerpers waarvan de toepassingen met grote bandbreedte vroeger moeilijk te migreren waren, voor een betere productiviteit en een grotere flexibiliteit van uw business.

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.

Wij zijn er om u te helpen

Slimme manieren om snel antwoord te krijgen op uw vragen over clouds.

Informatiebronnen