Server product services for system x

De groei aanjagen met de uitzonderlijke beschikbaarheid, beheersmogelijkheden en schaalbaarheid van de IBM System x-technologie

Beschrijving

Service details

Voor het realiseren van hun bedrijfsdoelstellingen zijn organisaties afhankelijk van servers. Maar veel IT-afdelingen raken bedolven onder de complexe, multiplatform infrastructuren en configuraties die verspreid zijn over de vele bedrijfsfuncties. Organisaties moeten een manier vinden om de totale bedrijfskosten te reduceren en de bestaande infrastructuren te vereenvoudigen - en daarbij optimale service blijven bieden en de bijbehorende problemen oplossen.

IBM Server Product Services for IBM System x Servers helpen u de tijd te verkorten die nodig is voor het plannen, installeren en in gebruik nemen van nieuwe servers en software. Bovendien verkleinen ze de risico's die samenhangen met integratie. U kunt niet alleen sneller overstappen op nieuwe technologie, maar ook de serviceniveaus voor de eindgebruikers verhogen. IBM kan u helpen:

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.