Server Consolidation Services

Consolidation Services - Omvatten niet alleen hardware, software en diensten maar belangrijker nog, de systeembeheerregels en de 'beste praktijken' die alles aan elkaar lijmen.

Beschrijving

Service details

Serverconsolidatie is de eerste stap naar het ontwerp van een rationelere, efficiëntere en flexibelere IT-omgeving die constant kwalitatief hoogstaande diensten levert. Dit omvat veel meer dan het vervangen van een aantal kleine systemen door een grotere. Hierbij komt namelijk niet alleen hardware kijken, maar ook software, diensten en belangrijker nog de systeembeheerregels en 'best practices' die alles aan elkaar lijmen.

Hoogtepunten

Optimalisatie IT-infrastructuren

Serverconsolidatie vereenvoudigt en optimaliseert end-to-end IT-infrastructuren, inclusief servers, opslag, databases, applicaties, netwerken en systeembeheerprocessen. Hiermee worden complexiteit en kosten vermindert en een stevige basis gelegd voor groei en ingebruikname van nieuwe oplossingen.

Serverconsolidatie helpt u uw IT-infrastructuren beter af te stemmen op uw algemene strategische bedrijfsmodel en uw gewenste concurrentiebeleid.

Vier fases

IBM biedt ondersteuning voor alle fases van serverconsolidatie.

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.

Wij zijn er om u te helpen

Easy ways to get the answers you need.