Governance, risicomanagement en compliance services

Evaluatie en afstemming van uw bestaande beveiligingspraktijk met de bedrijfseisen en operationele doelstellingen

Beschrijving

Service details

Het garanderen van de naleving van de IT-wetgeving kan een complexe en tijdrovende aangelegenheid zijn. Net als de meeste andere bedrijven die de grootste moeite hebben om de snel veranderende dreigingen van dit moment bij te benen, heeft uw organisatie zijn beveiligingsinfrastructuur waarschijnlijk stukje bij beetje ontwikkeld. Een firewall om uw netwerk te beveiligen. Antivirussoftware om de risico's voor desktops te verminderen. Routers om een subnet te beschermen. Het is weliswaar zo dat deze puntsgewijze oplossingen zich op specifieke zwakke plekken richten, maar ze bieden u wellicht niet de totale bescherming die u nodig hebt, evenredig met de risico's die uw organisatie loopt.

IBM kan u helpen uw bestaande beveiligingspraktijk te beoordelen in de context van uw pakket van eisen en uw toekomstige doelstellingen, zowel uit technisch als uit zakelijk oogpunt. Wij kunnen u helpen beter gefundeerde beslissingen te nemen inzake het besteden van gelden en middelen voor de beheersing van veiligheidsrisico's. Dit kan voor uw bedrijf aanzienlijke meerwaarde opleveren.

Onze oplossing is bedoeld om:

IBM heeft ruime ervaring met het leveren van complete beveiligingsoplossingen aan organisaties van elke omvang. Onze beveiligingsspecialisten laten zich leiden door uw specifieke eisen, zodat de oplossingen het beste aansluiten bij uw zakelijke doelstellingen. In onze complete benadering maken we gebruik van de services en technieken die ertoe hebben bijgedragen dat IBM in de wereld van beveiligingsoplossingen zo'n toonaangevende positie inneemt.

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.

Wij zijn er om u te helpen

Easy ways to get the answers you need.