Resiliency Consulting Services

IBM kan u bijstaan bij het evalueren, ontwerpen, plannen, implementeren en testen van de resiliency van de infrastructuur

Resiliency Consulting Services

Market Overview: Global Business Continuity Consultancies, Q3 2011 Forrester onderzoekt een volwassen landschap van management consultants, traditionele IT-outsourcers, technologieleveranciers en IT service providers en zet IBM op de eerste plaats

IBM levert een resiliencestrategie waarin skills, taken en processen in evenwicht zijn:

Wat we bieden

IBM kan u bijstaan bij het evalueren, ontwerpen, plannen, implementeren en testen van de resiliency van de infrastructuur. Met onze skills en expertise op het gebied van IT-management kunnen we u helpen al uw bedrijfsprocessen ononderbroken op gang te houden, ook als er onverwachte dingen gebeuren. Het eindresultaat is dat mensen, processen, informatie en technologie voortdurend via een onbelemmerde gegevensstroom met elkaar verbonden blijven.

Resiliency Consulting Services helpen u bij het aanpakken van de continuïteitsproblemen waar u momenteel mee te kampen hebt. De markt en de wetgeving veranderen voortdurend, en uw bedrijf heeft continu toegang nodig tot informatie en applicaties, wat er ook gebeurt. Een resiliencestrategie waarin skills, taken en processen worden afgewogen tegen de kosten, is goed voor het beheer van de IT-infrastructuur en uiteindelijk ook voor het succes van uw bedrijf. Maar de kans is groot dat uw in-house medewerkers geen tijd hebben om een resiliencyprogramma te ontwerpen, te implementeren en te onderhouden.

Onze complete Resiliency Consulting Services helpen u na te gaan wat u nodig hebt voor het opzetten van een succesvol resilienceprogramma waarmee u de risico's beperkt en de kansen vergroot. Door het inzicht dat u verkrijgt, legt u de basis voor het nagenoeg ononderbroken toegankelijk houden van uw cruciale bedrijfsprocessen. Dat betekent dat u interne en externe druk beter kunt doorstaan en effectiever kunt inspelen op prioriteiten en gebeurtenissen. Als u ervoor kiest om in zee te gaan met IBM, zult u merken dat u met onze Resiliency Consulting Services de managementexpertise over IT-infrastructuren in huis haalt die u nodig hebt ter ondersteuning van uw bedrijfsvoering.

Ik ben hier om u van dienst te zijn


white papers

De evolutie van business resiliency management

ibm-alternate-rule

Business resilience: Gerichte resilience-oplossingen voor grote bedrijven


Webcast

Hoe verkoopt u resilience aan uw CIO