Platform Integration and
Deployment Services

Meer flexibiliteit door het PC-platform sneller en
op een meer rendabele manier in gebruik te
nemen en te verjongen

De meeste organisaties zijn op zoek naar een gestandaardiseerde aanpak voor het inkopen, bouwen en installeren van een compleet programma voor de uitrol van een platform of de verjonging van de hardware. IBM Platform Integration and Deployment Services zorgt voor een optimale productiviteit tijdens de hele levenscyclus van uw end user devices.

PC-platforms en -upgrades implementeren in uw hele organisatie

De meeste organisaties proberen gelijke tred te houden met de technologie die de meeste kans biedt om de productiviteit en samenwerking van werknemers te stimuleren. Maar ook de meest duurzame en schaalbare PC-omgevingen bereiken uiteindelijk een point of no return - een punt waarop hun performance zo slecht is geworden, dat uw bedrijfsdoelstellingen erdoor in de knel komen. En als er nieuwe besturingssystemen op de markt komen, is er ook vaak nieuwe hardware vereist. Om de consistentie te waarborgen, moeten nieuwe PC's en andere hardware snel worden uitgerold in de hele organisatie, zonder dat uw bedrijf daarbij overmatige risico's loopt. Dit is echter een hele opgave.

Ten eerste beschikt u wellicht niet over de fysieke ruimte of het in-house personeel om de nieuwe PC's te assembleren, te configureren en gereed te maken. In de beste gevallen is er een tamelijk groot team nodig om een gesynchroniseerde, gecoördineerde en hoogwaardige uitrol over meerdere locaties mogelijk te maken, zeker als het daarbij ook nog om meerdere landen en talen gaat. Bij de aanschaf en het gereedmaken moet bovendien rekening worden gehouden met complexe logistieke kwesties. Hoe krijgt u de apparatuur op tijd op de nieuwe locatie? Hoe weet u zeker dat de douane en andere hindernissen geen problemen opleveren? Als de nieuwe PC's binnenkomen, hoe worden ze dan met zo min mogelijk verstoring van de bedrijfsvoering geconfigureerd en aangesloten op het netwerk, de printers en de andere randapparatuur? En wat misschien wel het belangrijkste is: hoe weet u zeker dat uw nieuwe platform in de toekomst eenvoudig te onderhouden zal zijn?

Het is geen wonder dat veel organisaties de uitrol maar blijven uitstellen, vaak ten koste van hun eigen flexibiliteit of de productiviteit van hun medewerkers. Daarom biedt IBM services aan die zijn bedoeld om veel van de problemen die inherent zijn aan de implementatie van PC's op een snelle en rendabele manier op te lossen, met tastbare voordelen voor uw organisatie. IBM Platform Integration and Deployment Services maakt gebruikt van een gestandaardiseerde deliverymethode en van eigen, beproefde tools die garanderen dat uw organisatie snel aan het werk kan met de nieuwe PC-technologie.

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.

Wij zijn er om u te helpen