Network integration services

Ontwerp, implementatie en integratie van netwerkinfrastructuren die zowel efficiënt als flexibel zijn.

Beschrijving

Service details

In de dynamische wereld van dit moment zijn bedrijven voor hun succes grotendeels afhankelijk van communicatienetwerken. In veel nieuwe IT-initiatieven ligt de nadruk weliswaar op applicaties en apparaten, maar het is uw netwerk dat klanten en medewerkers in staat stelt daadwerkelijk van die nieuwe functies te profiteren. Verder is uw netwerk onmisbaar voor het verzamelen van real-time gegevens van applicaties — en in toenemende mate van sensors — die u nodig hebt voor het nemen van beslissingen over uw bedrijf. Meer dan ooit moet uw netwerk niet alleen snel zijn, maar ook veilig en doorlopend beschikbaar. Anders is het onmogelijk uw bedrijfsdoelstellingen te halen.

Uw netwerk is als het ware het zenuwstelsel van uw bedrijf. De communicatie en bedrijfsprocessen zijn ervan afhankelijk. Maar als u denkt aan de veranderende bedrijfsprocessen en technologieën, de geografische verspreide gebruikers en vestigingen of de eisen van grote aantallen leveranciers, hoe zeker weet u dan nog dat uw geplande netwerkupgrade op tijd en binnen budget wordt opgeleverd, met het kwaliteitsniveau dat uw bedrijf nodig heeft?

Network Integration Services van IBM helpen u bij het ontwerpen en implementeren van complexe upgrade-, verjongings-, uitbreidings- en consolidatieprocessen als reactie op veranderende bedrijfseisen. Dankzij de mondiale breedte en diepte aan netwerkresources en -skills en nauwe relaties met leveranciers van netwerkapparatuur kan IBM complete oplossingen bieden, waarbij een wereldwijd deliverymodel voor netwerken wordt gehanteerd

De belangrijkste voordelen:


Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.

Wij zijn er om u te helpen

Easy ways to get the answers you need.

Featured download

Aanbevolen literatuur