Network infrastructure services
for mobile

Strategie, optimalisering en integratieservices ter ondersteuning
van uw mobiele werkplek.

Er is meer nodig dan apparaten en toepassingen om een verbinding tot stand te brengen tussen de mensen in uw mobiele onderneming en met de informatie die zij nodig hebben. Uw netwerk speelt hier ook een cruciale rol in. In de dynamische, mobiele omgeving van vandaag moet uw netwerk steeds hogere prestaties leveren maar ook instaan voor een veilige en naadloze bedrade, draadloze, cellulaire en WIFI toegang tot het netwerk. Om tegemoet te komen aan de mobiele eisen moet deze omgeving ook ondersteuning bieden voor de meeste gangbare apparaten, gemakkelijke instapmogelijkheden, toegang voor nieuwe gebruikers en uitbreidingsmogelijkheden om plaats te bieden aan nieuwe apparaten van zodra zij op de markt verschijnen. En zij moet het ook mogelijk maken om de bandbreedte te bieden die vereist wordt door "collaboration"-tools die gebruikmaken van spraak, data en video.

IBM helpt om het type van netwerken te ontwikkelen dat mobiele apparatuur en toepassingen ondersteunt, waarbij zij de basisstructuur voorziet voor “bring-your-own-device” en mobiele bedrijfsprojecten. Wij bieden diensten voor een robuuste netwerkstrategie, optimalisering, integratie en beheer, samen met mobiliteit en draadloze oplossingen die de garantie leveren dat uw netwerken afgestemd zijn op uw businessdoelstellingen. Als systeemintegrator die samenwerkt met leidinggevende communicatie-serviceleveranciers en netwerk- technologieleveranciers, kan IBM u een kostenbesparende, aangepaste oplossing aanbieden om uw mobiele werkplek te ondersteunen.

Wat bieden wij aan

Mobility and wireless services.

Mobility and wireless services

Voldoe aan de toenemende vraag naar mobiele connectiviteit dankzij veilige en robuuste, draadloze netwerkoplossingen die communicatiemogelijkheden bieden altijd en overal.

Networking strategy and optimization services.

Networking strategy and optimization services

Zorg ervoor dat uw netwerken afgestemd zijn op uw business-strategie en geoptimaliseerd zijn om een uitmuntende werkingsefficiëntie te bieden.

Network integration services.

Network integration services

Ontwerp en creëer de netwerkfunderingen voor mobiele projecten.

Informatiebronnen

Wij zijn er om u te helpen

Informatiebronnen

Volg de online discussie

Connect with us Youtube Twitter Facebook

Learn what network optimization can do for your users and your business

Business models flexibility cost-effectiveness