Netwerkoptimalisering

Netwerkoptimalisering is ontworpen om de netwerkinfrastructuur af te stemmen op de bedrijfsstrategieën, terwijl redundanties in de IT-processen, organisatie en technologie worden opgespoord. Zo kunnen kosten worden bespaard.

Beschrijving

Service details

IBM Networking Services helpen u uw netwerkinfrastructuur af te stemmen op uw bedrijfsstrategieën. Tevens worden redundanties in IT-processen, organisatie en technologie opgespoord. Ook kunnen wij u helpen uw bestaande omgeving te migreren naar huidige technologieën. Hierdoor behaalt u voordeel uit verminderde bedrijfskosten terwijl op uw netwerk meer ruimte beschikbaar komt voor nieuwe bedrijfsapplicaties.

Hoogtepunten

Netwerkoptimalisering nader bekeken

IBM Network Consulting for Optical Networking

Speciaal ontworpen om u end-to-end mogelijkheden te bieden voor netwerken van tegenwoordig, die verschillende componenten integreren - van het aanschaffen van glasvezelcapaciteit en hardware tot het onderhandelen over bandbreedte en netwerkbeheer - door optimaal gebruik te maken van allianties met leidinggevende leveranciers van optische netwerkapparatuur, zoals Cisco Systems (link to page about Cisco partnership) en Nortel Networks (link to page about Nortel partnership).

Deze allianties leiden tot een samengebundelde oplossing van verschillende leveranciers, ontworpen om ondersteuning te bieden voor groei, schaalbaarheid en integratie met uw bedrijfsdoelstellingen. Onze Networking Services for Optical Networks omvatten:

IBM Network Consulting, Integration and Deployment Services for Content Delivery Networks

Helpen u om uw content intelligenter te beheren. Wij bieden u Content Distribution Networking. Een systeem van content-bewuste netwerkapparaten die samenwerken om de content dichter bij de gebruikers te brengen en om de gevraagde content te lokaliseren via efficiënte, supersnelle lijnen.

Content Delivery Networks zijn ontworpen om op doeltreffende wijze multimedia en rijke web-content te verspreiden binnen uw bedrijfsnetwerk. Hierdoor vermindert het netwerkverkeer en verbetert de ervaring van de gebruiker op afstand.

IBM Network Consulting, Integration and Deployment Services for intelligent networking of enterprise applications

Het onvoorspelbare verkeersvolume en de hoge bandbreedtevereisten van e-business zorgen er vaak voor dat het prestatievermogen van essentiële applicaties vermindert.

IBM Network Consulting, Integration and Deployment Services bieden u rendabele oplossingen die helpen uw kosten te verminderen en uw productiviteit te verhogen door op een intelligente manier de route van het verkeer te bepalen. Dit gebeurt op basis van een vooraf bepaald beleid. De mensen van IBM Global Services gebruiken geavanceerde 'Quality of Service'-technieken om de spraakkwaliteit te verbeteren in geconvergeerde spraak-en-gegevens-netwerken. Tevens verbeteren zij de doeltreffendheid van de SNA- (Systems Network Architecture) en ERP-applicaties op TCP/IP-netwerken. Tot slot wordt betrouwbare service mogelijk gemaakt via beveiligde VPN's (Virtual Private Networks). Door uw netwerk vervolgens af te stemmen op uw bedrijfsdoelstellingen, kunnen wij u helpen om het prestatievermogen van uw applicaties te optimaliseren.

IBM(R) Network Implementation and Deployment Services Rapid Network Deployment for e-business.

Opportunities vereisen een snelle respons om tegemoet te komen aan de vraag van de markt. In staat zijn om snel een nieuwe netwerkinfrastructuur in gebruik te nemen of een bestaande infrastructuur uit te breiden, kan het verschil uitmaken tussen slagen en mislukken in deze constant veranderende e-businesswereld.

De traditionele netwerkplanning- en implementatiecycli zijn vaak te traag om in te spelen op e-businessopportunities en om een stevige concurrentiepositie in te nemen. Daarom is een nieuwe benadering nodig die alle elementen aanpakt van de ingebruikname van een netwerk en dit met de juiste snelheid aflevert.

Rapid Network Deployment for e-business biedt een connectiviteitsoplossing die aangepast is aan uw vereisten, met inbegrip van unieke regionale en/of geografische opties. Om te zorgen dat IBM Global Services deze totaaloplossingen tijdig kan afleveren, zijn de complexiteiten die gepaard gaan met de ingebruikname van een netwerk gestroomlijnd. Dit gebeurt door gebruik te maken van gemeenschappelijke en herhaalbare methodes en door een beroep te doen op extra resources en skills van derden.

IBM Network Integration and Deployment Services for enterprise fibre cabling

Bieden u de mogelijkheid om de hedendaagse complexe, open-systeemomgeving te beheren. Dit gebeurt door u te helpen met het kiezen en installerenvan de juiste glasvezelkabel-oplossing en voor de cruciale e-businessystemen van uw bedrijf.

In het kader van onze bekabelingdiensten ontvangt u op standaarden gebaseerde componenten die in overeenstemming zijn met de IBM-specificaties en beproefde projectbeheermethodes en kunt u een beroep doen op onze ervaren deskundigen.

Onze mensen zorgen ervoor dat uw connectiviteitsoplossing is afgestemt op uw vereisten, terwijl uw activiteiten zo weinig mogelijk worden verstoord.

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.

Wij zijn er om u te helpen

Easy ways to get the answers you need.