Services for the Mobile Enterprise

Services die u helpen bij het plannen, het beheer en het beveiligen van uw mobiele omgeving.

De nieuwe werkplek is nu ontegensprekelijk een mobiele omgeving geworden. Het is dus niet verwonderlijk dat 66% van de CIO's de intentie hebben om volgend jaar hun investering in mobiele diensten te verhogen. Uw werknemers kunnen gebruik maken van uw communicatie - en samenwerkingstools maar er zijn er ook veel die hun eigen apparatuur meebrengen en zij gaan ervan uit dat ze deze naadloos kunnen aansluiten op de bedrijftoepassingen en ook met de andere medewerkers.

Dit nieuwe mobiele businessmodel - met transacties die altijd en overal beschikbaar zijn en waarbij de scheidingslijn tussen de bedrijfs- en de persoonlijke wereld steeds maar vager wordt - kan bij uw IT-departement de indruk wekken dat zij geen controle meer hebben. Het mobieler maken van uw personeel schept tal van voordelen maar brengt ook uitdagingen met zich: beantwoorden aan de beveiligings- en conformiteitsrichtlijnen, het beheer van een grote veelzijdigheid aan apparatuurplatforms en de aanpak van complexe mobiele vereisten.

IBM kan uw personeel helpen om de juiste strategie en governance te ontwikkelen en een hele reeks van mobiele bedrijfsdiensten af te leveren om een meer productieve, onderling verbonden werkplek te creëren.

1. IBM Flexible Workplace CIO study, May, 2012

Wat bieden wij u

Mobile infrastructure strategy and planning

Voor een snellere implementatie van uw mobiele initiatieven dankzij een strategische planning

Mobile Enterprise Services

Voor een beter beheer van BYOD en de proliferatie van smartphones, tablets en handapparatuur in uw bedrijf en om tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar een veilige toegang tot de bedrijfsgegevens.

Network infrastructure services for mobile

Ontwerp een draadloze bedrijfsinfrastructuur die mensen met elkaar verbindt én met de informatie die zij nodig hebben terwijl tegelijkertijd de kosten verlaagd worden en de beveiliging verbeterd wordt.

Mobile security services

Beveilig uw smartphone- en tabletgebruikers tegen risico's eigen aan mobiele apparatuur, zoals diefstal, virussen, spyware en niet-geautoriseerde toepassingen

Unified Communications & Collaboration for mobile

Sluit u aan op en werk samen met de unified communications services, met een geïntegreerde spraak, data en video ter ondersteuning van een mobiel personeelsteam.

Mobile Application Platform Management

Ontwikkel, implementeer en zorg voor een beter beheer van uw mobiele toepassingen voor eindgebruikers

Telecom Expense Management for mobile

Beperk en zorg voor een beter beheer van uw uitgaven voor wat uw mobiele communicaties betreft

Smart Business Desktop Cloud

Privé-cloudoplossingen om uw mobiele onderneming te ondersteunen

Informatiebronnen

White paper