Mobile security

Bescherm en beveilig uw mobiele gebruikersomgeving

Vele bedrijven beginnen nu pas te beseffen dat beveiliging in een nieuwe mobiele omgeving veel verder reikt dan alleen de beveiliging van e-mail en gegevens. Mobiele apparaten zijn nu diepgaand verbonden met back-end systemen en de bedrijfs-IT-infrastructuur moet beveiligd worden tegen kwaadwillige of onopzettelijke beschadiging.

IBM pakt het steeds toenemende aantal beveiligingsuitdagingen aan met een reeks van diensten. Onze aanpak richt zich op vier hoofdgebieden van mobiele beveiliging: de bescherming van apparatuur tegen malware, het verstrekken van veilige connectiviteit, het garanderen van een aangepaste, uiterst beveiligde toegang tot bedrijfssystemen en het veiligstellen van gegevens en toepassingen die zich binnen een veilig, mobiel-geactiveerd platform bevinden. We leveren ook consultancydiensten om u te helpen bij het identificeren en beperken van bedreigingsniveaus en -risico's in toepassingen en mobiele eindpunten binnen uw bedrijf.

Ons doel is om u te helpen confidentiële informatie en de privacy van uw aangesloten eindgebruikers te beschermen - zelfs als deze apparaten zich buiten de fysieke controle van het bedrijf bevinden.

Wat bieden wij aan

#

Mobile Enterprise Services for managed mobility (US)

Zorg voor het beheer van de BYOD en de toenemende uitbreiding van smartphones, tablets en handapparatuur in uw bedrijf en de toenemende vraag aan beveiligde toegang tot bedrijfsgegevens.

#

Mobile Consulting and Solutions (US)

Als u opteert voor een mobiele omgeving dan hebt u nood aan een evaluatie, een strategie en aangepaste beveiligingsbeleiden en governance.

#

Managed security services (US)

Deze alom bekroonde beheerde diensten helpen uw informatiemiddelen te beschermen tegen aanvallen.

Hosted mobile device security management

Hosted mobile device security management (US)

Bescherm uw smartphone- en tabletgebruikers tegen risico's eigen aan mobiele apparatuur, zoals diefstal, virussen, spyware en niet-geautoriseerde toepassingen via beheerde beveiligingsdiensten in de cloud.

Network infrastructure services for mobile

Network infrastructure services for mobile (US)

Ontwerp een draadloze bedrijfsinfrastructuur die mensen met elkaar verbindt en met de informatie die zij nodig hebben terwijl tegelijkertijd de kosten verlaagd worden en de beveiliging verbeterd wordt.

Informatiebronnen

Wij zijn er om u te helpen

Volg de online discussie

Connect with us Youtube Twitter Facebook

Video

user organisation bekijk de video