Mobile Infrastructure Strategy
and Planning

Zorg voor een snellere implementatie van uw mobiele
projecten dankzij een strategische planning.

Uw mobiele werkplek is aan het veranderen en uw onderneming moet zich snel kunnen aanpassen aan de wisselende noden van uw gebruikers en aan de meest recente mobiele technologieën terwijl u tegelijkertijd beantwoordt aan de wettelijke conformiteitseisen en veiligheidsrichtlijnen inzake apparatuur, gegevens en toepassingen.

IBM Mobile Infrastructure Strategy and Planning Services helpt u om een robuuste mobiele infrastructuurstrategie te ontwikkelen voor een meer flexibele werkplek, waarbij de gebruikers in staat zijn om hun eigen apparatuur te kiezen en mee te brengen die afgestemd is op uw bedrijfsdoelstellingen.

Wij bieden een hele waaier van consultancy-mogelijkheden waarbij uw huidige mobiele omgeving wordt afgewogen tegenover de beste praktijken van de industrie. Zo worden belangrijke mobiliteitsaspecten geïdentificeerd die over het hoofd werden gezien en helpt men u om een succesvolle business case uit te werken voor uw mobiliteitsprojecten. De focus wordt gelegd op een strategische planning om een afdoend mobiliteit-stappenplan op te stellen en de implementatie ervan te versnellen.

BYOD enquête

Data News hield in samenwerking met IBM een enquête rond byod. We peilden bij enkele cio’s van grote bedrijven naar hun visie op dit thema.

Infographic: see it in pictures

Learn more about the flexible workplace. See how 675 CIOs and IT managers are adapting to the flexible workplace. Get White PaperLearn more about the flexible workplace. See how 675 CIOs and IT managers are adapting to the flexible workplace. Get White Paper

Informatiebronnen

Wij zijn er om u te helpen

Informatiebronnen

Volg de online discussie

Connect with us Youtube Twitter Facebook