Mobile Enterprise Services

Om veilig te werken overal en altijd, vanaf elk toestel.

Om u te assisteren met het beheer van een steeds groter aantal aan mobiele apparaten in uw werkplek en de grotere vraag naar beveiligde toegang tot bedrijfsgegevens, biedt IBM Mobile Enterprise Services een geïntegreerde suite voor smartphones, tablets en robuuste draadloze apparaten zoals Apple iPhone and iPad, Google Android, RIM BlackBerry en PlayBook, en Windows Mobile-apparaten.

Naast een stevige set van standaard- en op maat gemaakte diensten die helpen om uw business-strategieën af te stemmen op uw mobiele vereisten, bevat ons mobiele portefeuille ook strategische evaluatie- en infrastructuurontwerpdiensten, levenscyclusbeheer, mobiele berichtvoorziening en mobiel bedrijfstoepassingenbeheer. Wij helpen u om uw kosten en efficiëntie te optimaliseren door gebruik te maken van flexibele services (inclusief beheerde diensten en diensten waarvoor u zich moet inschrijven) en de productiviteit van mobiele gebruikers te verbeteren met behulp van "beste praktijken"-procedures en geavanceerde technologieën.

Wat bieden wij aan

Mobile Enterprise Services for managed mobility

Mobile Enterprise Services for managed mobility

Helpt om de beheercomplexiteit, de veiligheidsrisico's en de hogere kosten te beperken die het gevolg zijn van de enorme uitbreiding van mobiele platformen.

#

Mobile Infrastructure Strategy and Planning (US)

Versnel de implementatie van uw mobiele projecten dankzij een strategische planning.

#

Mobile Application Platform Management (US)

Ontwikkel, implementeer en zorg voor een beter beheer van uw mobiele toepassingen voor eindgebruikers.

Informatiebronnen

White papers