Migration Services for data

Vereenvoudig het proces voor gegevensmigratie door onze assistentie te vragen bij het aanpakken van de complexiteit van gegevensmigratie, verstoring, systeemprestatie, hosting, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van gegevens

Beschrijving

Service details

Wat zijn uw behoeften op het gebied van gegevensmigratie? Over de hele wereld implementeren bedrijven nieuwe opslag- en gegevensoplossingen om meer waarde te realiseren met de beschikbare informatie, de kosten te verlagen, het opslagbeheer te vereenvoudigen en de bestendigheid van het bedrijf te verhogen. Hiervoor is vaak complexe gegevensmigratie vereist. IBM kan u hierbij helpen.

Belangrijkste kenmerken

Onze services combineren de ervaring van de serviceprofessionals van IBM met de migratietools van Softek, zoals Softek® Transparent Data Migration Facility (TDMF™), Softek Logical Data Migration Facility (LDMF™) en IBM System Storage™ SAN Volume Controller. We kunnen u hulp bieden bij projetctplanning en -beheer en we kunnen technische assistentie bieden bij gegevensmigratie, inclusief updates van de hardware-omgeving, opslagherstel, consolidatie en andere belangrijke zaken op het gebied van infrastructuur. Onze ervaring kan u helpen het migratie risico te beperken en nieuwe opslag- en gegevensplatforms sneller in gebruik te nemen, en op die manier IT- en bedrijfsresultaten te realiseren.

Tijdens implementatie van deze oplossingen is het van belang dat de gegevensoverdracht naar nieuwe opslagplatforms accuraat en zonder tijdverlies verloopt en dat de verstoring van de bedrijfsprocessen tot een minimum beperkt blijft. Krappe deadlines en complexe omgevingen bemoeilijken in veel gevallen een soepele gegevensoverdracht, vooral als de vereiste tools, processen en expertise niet aanwezig zijn.

IBM Migration Services for data, onderdeel van IBM Storage and Data Product Services, bieden de resources, technologie en expertise om u te helpen het proces voor gegevensmigratie te vereenvoudigen, voor open-systems- en mainframe-omgevingen. We kunnen u helpen problemen aan te pakken die verband houden met complexiteit, verstoring, systeemprestatie, hosting, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van gegevens. Ook kunnen we migratieservices plannen en uitvoeren voor gegevens op schijf of tape. Wanneer u alleen behoefte hebt aan licenties voor softwaretechnologie, zodat uw personeel zelf de gegevensmigratie kan uitvoeren, kunt u ook daarvoor bij ons terecht.

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.