Managed Resiliency Services

Snel en effectief herstel na calamiteiten, waardoor u de werkbelasting van uw IT-medewerkers beter kunt afwegen en de uitgaven beter in de hand kunt houden

Business Continuity

Kostbare downtime als gevolg van niet-geplande outages voorkomen Wij kunnen continuïteit van de bedrijfvoering verzorgen met voorspelbare operationele kosten

Uw doelstellingen ten aanzien van recoverytijd en recoverypunten realiseren.

IBM Managed Resiliency Services werken met onze managed continuity-aanbieding (US), voor maximale beschikbaarheid dankzij een rendabel, goed beveiligd datacenter dat specifiek voor u bestemd is.

U kiest zelf de services die het beste aansluiten bij de eisen en prioriteiten die uw organisatie stelt aan business continuity. IBM Managed Resiliency Services bieden u een reeks proactieve en event-driven beheerde services waarmee u uw doelstellingen ten aanzien van recoverytijd en recoverypunten in geval van calamiteiten kunt realiseren. Met onze oplossingen kunt u beslissingen blijven nemen en de performance blijven meten — zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Dit betekent dat er nieuwe mogelijkheden ontstaan om minder te investeren en om de operationele uitgaven en de serviceniveaus beter te monitoren en te beheersen.

IBM levert klanten de ruimte en de energie voor primaire, secundaire en tertiaire backup in datacenters. Deze bieden de nabijheid en aanpasbare services die nodig zijn om te garanderen dat de bedrijfsvoering en de bedrijfsprocessen ook onder de moeilijkste omstandigheden blijven doorlopen. Bovendien krijgt u met geïntegreerde resiliencyservices van IBM hulp bij het testen van uw resiliencyplannen, bij de failover, bij de disaster recovery en bij de hervatting van de bedrijfsvoering.

Ik ben hier om u van dienst te zijn


white papers

Supporting Information Technology Risk Management