IT-infrastructuur services

IT-infrastructuur als katalysator voor efficiency en flexibiliteit

IBM levert een breed spectrum aan diensten voor de IT-infrastructuur met flexibele delivery-opties. Kortom, we kunnen op maat leveren. We leveren de kennis en vaardigheden, de inzichten en de mogelijkheden die nodig zijn om de infrastructuur efficiënter en flexibeler te maken en zo ruimte voor groei te scheppen.

Als marktleider op het gebied van volledig beheerde services voor de IT-infrastructuur kan IBM diepgaande technische knowhow en kennis vertalen in specifieke prioriteiten. Onze geïndustrialiseerde aanpak — gebaseerd op standaardisatie, automatisering en analyse — garandeert een flexibele, schaalbare IT-omgeving die zich volop kan ontwikkelen bij veranderende eisen of kansen. Risico’s worden drastisch beperkt en verstoringen tot een minimum teruggebracht.

We hebben dankzij onze wereldwijde aanwezigheid een ongekende branchekennis opgebouwd. Ons commitment aan innovatie op alle niveaus helpt bij de realisatie van informatietechnische eisen om in de value chain meerwaarde te kunnen bieden.

Wat zijn onze aanbiedingen?

#

Cloud Services (US)

U kunt profiteren van de infrastructuur van wereldklasse die IBM beheert, met een scala aan opties van services – ontworpen voor uw behoeften.

#

Datacenter Outsourcing (US)

Deze optie vergroot de capaciteit, verhoogt de flexibiliteit en biedt zo een snellere overstap op nieuwe technologie.

#

Managed Storage (US)

Managed Storage optimaliseert de opslagcapaciteit en andere rendabele oplossingen, zodat de beschikbaarheid van uw gegevens wordt verbeterd en het verloren gaan van onmisbare informatie wordt voorkomen.


#

Security Services (US)

Managed Security Services van IBM Security Services beschermt 24x7 de informatieactiva, voor een fractie van de kosten van eigen beveiliging.


#

Mobility Services

Ontwikkel de juiste strategie en governance voor een breed spectrum aan mobiele enterprise services. Zo onstaat er een productievere werkplek voor iedereen die ‘connected’ is.


#

Workplace Services

Eindgebruikers worden productiever en kunnen beter samenwerken wanneer en waar dan ook. Dit bevordert de concurrentiekracht en innovatie, onderwijl goed grip houdend op de kosten.


#

Technical Support Services (US)

Verhoog de beschikbaarheid en vereenvoudig het beheer van de multi-vendor hardware- en softwareomgeving.


#

Managed Hosting voor middelgrote bedrijven (US)

Flexibele hosting-oplossingen voor een vaste prijs.


Ik ben hier om u van dienst te zijn

Podcast: IBM — uw partner voor energiezuinigheid

White papers

De grenzen van outsourcing verschuiven


Lees de managementsamenvatting van IBM GTS.


Welke financiële impuls kan outsourcing uw organisatie geven?

Neem deel aan het gesprek over sourcing van business- en IT-services

Verwante links