#

IT-outsourcing is in ontwikkeling

IT-outsourcing is niet meer wat het was. Nog niet zo lang geleden was IT-outsourcing synoniem met offshoring: een eenvoudige manier om kosten te besparen door niet-kerntaken te laten uitvoeren in lagelonenlanden.

Dat is niet meer zo.

Meer dan de helft van alle CEO's werkt samen met externe partners om innovatie te stimuleren. En bij organisaties die beter presteren dan gemiddeld ligt dat percentage nog hoger. Sterker nog: veel modern denkende bedrijven hebben de definitie van IT-outsourcing verbreed door samen te werken met externe leveranciers en zo de time to market te verkorten, nieuwe klanten aan te trekken en een innovatiegerichte bedrijfscultuur te ontplooien. Bij IBM werken we samen met onze klanten aan de implementatie van IT-resources om de bedrijfsresultaten te verbeteren. Dit is niet meer gewoon IT-outsourcing, maar meer, namelijk sourcing van business- en IT-services.

Wilt u weten hoe u een sourcing partner voor business- en IT-services kunt beoordelen, download dan de whitepaper:Successen van sourcing van business- en IT-services


Ik ben hier om u van dienst te zijn

Delen

Partnering for profitability

Companies that source for innovation see twice the revenue growth and five times the gross profit growth of their peers. See how they're doing it.

The sourcing market is changingThe future of sourcing

Learn more about the nature of sourcing partnerships and how IBM is helping to define this powerful new market