IT Outsourcing Services

Zorgt voor kostenbesparingen bij de klanten zodat deze zich kunnen focussen op de echte businessuitdagingen. Een standaard outsourcing-overeenkomst die over verschillende jaren loopt, omvat gegevenscenter-, netwerk-, desktop-, helpdesk- en toepassingenbeheeractiviteiten.

Beschrijving

Service details

U wilt de kosten van uw IT-activiteiten verminderen zonder cruciale serviceniveaus aan te tasten? Dan heeft u een betrouwbare partner nodig die deze verantwoordelijkheid wil dragen. Hierdoor kunt u zich op andere zaken richten. Het is zaak dat outsourcing-partnerschappen flexibel zijn en ondersteund worden door uitgebreide servicemogelijkheden. IBM verschaft gegevenscenter-, desktop-, netwerk-, helpdesk- en toepassingenbeheerdiensten aan alle soorten bedrijven en is de onbetwiste leider inzake IT-outsourcing.

Hoogtepunten

Waarom IT Outsourcing?

Er kunnen verschillende redenen zijn voor het outsourcen van uw IT-dienstverlening. Bijvoorbeeld:

Door gebruik te maken van een aantal kerndiensten, kan IBM outsourcing-voorstellen opstellen die tegemoetkomen aan deze vereisten. Door onze samenwerking met IBM Global Finance zijn tevens flexibele financiële oplossingen mogelijk.

Leider in IT-outsourcing

IBM Global Services is de onbetwiste wereldleider op het vlak van IT-outsourcing. Wij kunnen dan ook alle IT-diensten verschaffen, ondersteuning bieden voor multi-leveranciersomgevingen en diensten implementeren op afzonderlijke locaties of in verschillende landen. We beschikken ook de nodige sectorervaring om tegemoet te komen aan de specifieke vereisten van afzonderlijke bedrijfstakken (bijvoorbeeld de bank- en farmaciesector).

Een flexibele relatie voor de lange termijn

Meerjarige outsourcing-partnerschappen zijn zowel voor de klant als voor de serviceprovider van strategisch belang. Daarom zijn de investeringen in deze relaties bijzonder belangrijk. Op basis van onze eigen ervaring hebben wij een reeks van “governance principes” ontwikkeld, die onze outsourcing-relaties ondersteunen. Deze principes verschaffen de juiste basis voor de goede dagelijkse contractuele werking en voor flexibele relaties op langere termijn. Deze zorgen tevens voor een blijvende businesswaarde.

Overname personeel

Human Resource-beheer is voor IBM als bedrijf een strategische prioriteit. Wanneer na een outsourcing-overeenkomst nieuwe personeelsleden bij ons in dienst treden, is hun welzijn en hun vlotte integratie de topprioriteit van een vast toegewezen team van HR professionals. Daarbij staat de ontwikkeling van hun carriere en skills centraal. Dit is een van de redenen waarom IBM zo hoog aangeschreven staat als IT-werkgever.

Meer details over de IBM IT Outsourcing Services vindt u onder de servicecomponent:

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.

Wij zijn er om u te helpen

Easy ways to get the answers you need.