IT lifecycle management and governance services

Vereenvoudig de besturing van de IT-omgeving met dashboards op basis van portals en met gestandaardiseerde processen van geavanceerde IT servicemanagementcapaciteiten

Beschrijving

Service details

Om te voldoen aan de verwachtingen wat betreft performance en beschikbaarheid en aan de doorlopende vraag naar nieuwe IT-functies is een efficiënt beheerde IT-infrastructuur een eerste vereiste. Een infrastructuur die u het overzicht biedt om uw IT perfect af te stemmen op uw bedrijf. De juiste aanpak van servicemanagement helpt u een betere controle te krijgen over configuratie-, veranderings- en resourcemanagementprocessen.

IBM IT Lifecycle Management and Governance Services bestaat uit diensten die zich richten op IT servicemanagement, servicedesk en assetmanagement, inclusief het ontwikkelen van dashboards voor het bewaken van bedrijfs- en IT-processen. Dankzij ons indrukwekkende intellectuele kapitaal en onze overtuigende methoden voor projectmanagement wordt de implementatie aanzienlijk versneld. Daardoor kunt u sneller profiteren van de voordelen van deze services. Deze voordelen kunnen als volgt worden samengevat:

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.