Beveiligingsservices voor de IT- en netwerkinfrastructuur

Flexibele en intelligente oplossingen voor de IT- en netwerkbeveiliging om dreigingen vanaf internet de baas te blijven

Beschrijving

Service details

IT- en netwerkbeveiliging hebben voor elke organisatie de hoogst mogelijke prioriteit. Systemen en gegevens worden vanaf internet zodanig bedreigd dat de bedrijfsinnovatie wordt afgeremd, de productiviteit wordt gehinderde en de naleving van wet- en regelgeving wordt geschaad. Daarom bestaat er in brede kring behoefte aan oplossingen waarmee dreigingen voor de volledige IT-infrastructuur preventief worden aangepakt.

IBM Infrastructure Security Services leveren oplossingen voor IT- en netwerkbeveiliging waarmee eindpunten, applicaties, systemen en netwerken worden beschermd. Onze services maken gebruik van de nieuwste gegevens over zwakke plekken en dreigingen die door het IBM research- en developmentteam X-FORCE™ aan het licht zijn gebracht. En dankzij een uitgebreid pakket aan services kunnen we de juiste totaaloplossing bieden, van hardware tot software en services. Onze aanbieding:

IBM heeft ruime ervaring met het leveren van complete beveiligingsoplossingen aan organisaties van elke omvang. Onze beveiligingsspecialisten laten zich leiden door uw specifieke eisen, zodat de oplossingen het beste aansluiten bij uw zakelijke doelstellingen. In onze complete benadering maken we gebruik van de services en technieken die ertoe hebben bijgedragen dat IBM in de wereld van beveiligingsoplossingen zo'n toonaangevende positie inneemt.

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.

Wij zijn er om u te helpen

Easy ways to get the answers you need.