Integrated Communications
Services

Ontwerp, implementeer en beheer geïntegreerde
communicatie- en netwerkomgevingen die de
samenwerking verbeteren, de flexibiliteit vergroten
en de groei aanjagen

Door de snelle ontwikkeling van de communicatie- en netwerktechniek kunnen organisaties tegenwoordig profiteren van bijna onbeperkte mogelijkheden om nagenoeg altijd en overal zaken te doen via meerdere typen apparaten en meerder vormen van communicatie.

Organisaties hebben nu de kans om nieuwe, innovatieve business models op te stellen - van geavanceerde samenwerkingsgerichte omgevingen tot zelfservice voor klanten en ondersteuning van een mobiele workforce. Maar het is een hele opgave om precies te weten te komen hoe en waar je moet beginnen. De kans is groot dat men zich in uw bedrijf veel dingen afvraagt, bijvoorbeeld:

Integrated Communications Services richten zich op het ontwerp, de implementatie en het beheer van uw communicatie- en netwerkomgevingen, zodat ze optimaal geschikt zijn om altijd en overal geïntegreerde zakelijke communicatie mogelijk te maken. Deze services stellen u in staat om uw belangrijkste netwerkomgevingen te ondersteunen en om een doorslaggevende voorsprong te nemen door slagvaardig te innoveren.

Integrated Communications Services helpen u:

Integrated Communications Services vormen een combinatie van IBM's expertise op het gebied van bedrijfs- en IT-oplossingen, beproefde methodieken, uiterst bekwame vakmensen, toonaangevende managementplatforms en -processen, en strategische partnerschappen met andere bedrijven. Alles is erop gericht om u te helpen een geïntegreerde communicatieomgeving op te zetten die de flexibiliteit en groei van uw bedrijf stimuleert.

Wat wij bieden

Converged communications services

Converged communications services

Integreer de spraak-, data- en video-omgevingen en profiteer van een verbeterde samenwerking en een verhoogde productiviteit

Mobility and wireless services

Mobility and wireless services

Met veilige en bestendige draadloos-netwerkoplossingen die nagenoeg altijd en overal communicatie mogelijk maken, voldoet u aan de toenemende vraag naar mobiele connectiviteit

 

Netwerkstrategie en optimalisatieservices

Zorg dat uw netwerken zijn toegesneden op uw bedrijfsstrategie en geoptimaliseerd zijn ter ondersteuning van excellente bedrijfsprocessen

Network integration services

Network integration services

Ontwerp, integratie en ingebruikname van netwerkinfrastructuren die efficiënt en flexibel zijn

Telecom expense management services

Network managed services

Bewaak, beheer en onderhoud complexe netwerkinfrastructuren voor hoge prestaties en beschikbaarheid van toepassingen

RFID services

RFID services

Integreer het real time vastleggen van gegevens in de belangrijkste bedrijfsprocessen met RFID

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.

Ik ben hier om u van dienst te zijn

NA IBM Cloud Computing Virtual Briefing Center

Virtuele paneldiscussie over het wegnemen van de belangrijkste hindernissen voor cloud computing