Infrastructure Recovery Services

In geval van nood kunt u op IBM vertrouwen

IT Disaster Recovery

Zorg dat uw bedrijf voorbereid, operationeel en veerkrachtig isDe continuïteit ook tijdens onverwachte outages op peil houden

IBM staat klaar om u in geval van nood weer snel op gang te helpen. Het werkt zo:

Wat we bieden

  • IT-herstelservices

    Calamiteiten het hoofd bieden met flexibele, rendabele oplossingen voor IT-herstel

Als de IT-systemen plotseling uit de lucht gaan, heeft disaster recovery de allerhoogste prioriteit. Geen uitstel, geen giswerk. U hebt een oplossing nodig waarmee u snel en flexibel kunt reageren en tegelijkertijd uw bedrijfsrisico's tijdens de downtime zoveel mogelijk kunt beperken. U hebt behoefte aan expertise op het gebied van IT disaster recovery, zodat uw belangrijke bedrijfsgegevens veilig zijn, uw productiviteit op peil blijft en uw financiële verliezen als gevolg van een outage beperkt blijven. De expertise en ervaring die u nodig hebt, krijgt u als u samenwerkt met IBM.

Dankzij technologie en automatisering lukt het IBM Infrastructure Recovery Services om de IT-recovery verregaand te ondersteunen en daarbij de kosten in de hand te houden. Met onze maatwerk oplossing voor herstel na calamiteiten kunt u uw gegevens herstellen tot aan het punt waarop het systeem uitviel. Wij helpen u bij het classificeren van cruciale bedrijfsinformatie en bieden kwalitatief hoogwaardige online backupservices en voorzieningen voor data-mirroring, waarmee u het verlies van cruciale bedrijfsgegevens zoveel mogelijk kunt beperken.

IBM is wereldwijd marktleider met specialistische expertise op het gebied van IT disaster recovery, herstel van de werkomgeving, bedrijfscontinuïteit en planning voor herstel na calamiteiten. Een uitgebreide portfolio van services voor infrastructuurherstel helpt u bij het ontwerpen en implementeren van een uiterst rendabele oplossing, die voldoet aan uw wensen en behoeften met betrekking tot regelgeving. Dankzij onze omvangrijke, beproefde en flexibele herstelopties kunt u de beschikbaarheid van uw systemen handhaven, effectief reageren op calamiteiten, risico's verlagen en over de gehele linie beter reageren op calamiteiten die de IT treffen.

Ik ben hier om u van dienst te zijn


white papers

How to increase workforce resiliency during a disaster