Information on Demand infrastructure services

U kunt de consolidatie en tijdige aflevering van relevante informatie vereenvoudigen met methoden en infrastructurele oplossingen die een effectiever gegevensbeheer in de hand werken

Beschrijving

Service details

Gegevens kunnen uw meest waardevolle asset zijn-als u ze tenminste efficiënt beheert. Daarvoor hebt u een flexibele, betrouwbare informatie-infrastructuur nodig, die het mogelijk maakt gegevens uit een groot aantal bronnen te integreren en betrouwbare gegevens op te halen. Alleen dán krijgt u de inzichten die u nodig hebt om weloverwogen beslissingen te nemen. En om niet teveel kosten te maken, moet u alle soorten gegevens beheren op basis van hun waarde.

IBM Information on Demand Infrastructure Services komt tegemoet aan uw eisen op het gebied van gegevensbeheer, data warehousing en informatie-integratie. Daarbij wordt gebruik gemaakt van ons overtuigende intellectuele kapitaal en onze beproefde methoden, die garant staan voor een snelle implementatie, een korte time-to-value en een verlaagd risico. Met IBM Information on Demand Infrastructure Services kunt u een gegevensinfrastructuur realiseren die:

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.