Information lifecycle management services

Ontwikkel best practices om informatie gedurende de hele levenscyclus optimaal te beheren

Beschrijving

Service details

Bent u op zoek naar een nieuwe benadering van informatiemanagement? Een benadering die garant staat voor optimale opslag, verbeterde toegang en lagere kosten? Misschien is Information Lifecycle Management (ILM) wel de oplossing. Met een efficiënte ILM-benadering beheert u uw informatie op basis van de waarde die die informatie heeft voor uw bedrijf. En in combinatie met effectief contentmanagement en archivering kan ILM u ook nog helpen te voldoen aan de wet- en regelgeving met betrekking tot gegevens.

Met IBM Information Lifecycle Management Services haalt u best practices in huis voor het classificeren, opslaan, beheren, archiveren en bewaren van gegevens. We analyseren uw huidige omgeving, we helpen u een roadmap te ontwikkelen en we implementeren vervolgens een opslaginfrastructuur die efficiënt informatiebeheer en verbeterde toegang tot de gegevens waarborgt. IBM kan u helpen:

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.

Wij zijn er om u te helpen

Easy ways to get the answers you need.

Featured download

Information explosion