Identity and Access Management Services

Een identiteits- en toegangsbesturingssysteem voor uw IT-infrastructuur en bedrijfsapplicaties

Beschrijving

Service details

Identiteitsbeheer en toegangsbesturing zijn cruciaal om de systemen, applicaties en gegevens van een organisatie te beschermen tegen onbevoegd gebruik. Identiteitsbeheer en toegangsbesturing bieden meerwaarde, want ze leiden tot een verlaging van de managementkosten van de IT, een verhoging van de productiviteit van medewerkers en een betere efficiëntie in de naleving van wetten en regels. Helaas worden identiteitsbeheer en toegangsbesturing maar ál te vaak beschouwd als complexe beveiligingsterreinen en zijn er slechts weinig dienstverleners die werkelijk complete oplossingen voor identiteitsbeheer en toegangsbesturing aanbieden. Dat wil zeggen: oplossingen die voldoen aan uiteenlopende eisen en waarin alle toepasselijke elementen zijn opgenomen: hardware, software, ontwerp en implementatie, en managementservices.

IBM Identity and Access Management Services kunnen u helpen bij het ontwerpen, implementeren, gebruiken en onderhouden van een geïntegreerd identiteitsmanagementsysteem. Met een dergelijk systeem standaardiseert u de toegangsbesturing voor diverse platforms, voor gebruikers, apparatuur, applicaties en bedrijfsprocessen, en voor fysieke beveiligingspunten zoals lezers voor biometrische gegevens, smartcards en badges.

De belangrijkste voordelen:

IBM heeft ruime ervaring met het leveren van complete beveiligingsoplossingen aan organisaties van elke omvang. Onze beveiligingsspecialisten laten zich leiden door uw specifieke eisen, zodat de oplossingen het beste aansluiten bij uw zakelijke doelstellingen. In onze complete benadering maken we gebruik van de services en technieken die ertoe hebben bijgedragen dat IBM in de wereld van beveiligingsoplossingen zo'n toonaangevende positie inneemt.

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.

Wij zijn er om u te helpen

Easy ways to get the answers you need.

Featured download

Aanbevolen literatuur