IBM Storage Support Services

Veel bedrijven hebben moeite om de beschikbaarheid van de IT af te wegen tegen de operationele kosten.

IBM Storage Support Services

Veel bedrijven hebben moeite om de beschikbaarheid van de IT af te wegen tegen de operationele kosten. Enerzijds worden opslagproducten en -omgevingen steeds complexer (ze zijn gekoppeld aan meerdere soorten platforms en zijn inzetbaar voor tal van middlewareproducten) en anderzijds is er de voortdurende eis om de operationele kosten omlaag te brengen. Dit legt een grote druk op elke IT-organisatie.
Om met uw bedrijf maximaal te profiteren van de vele voordelen die de moderne opslagapparatuur biedt, moet uw personeel diepgaande kennis hebben van de manier waarop die apparatuur geconfigureerd moet worden. Bovendien moet er proactieve ondersteuning worden verleend, om de hardware- en softwareniveaus op peil te houden. IBM helpt u deze knelpunten aan te pakken. Ons brede pakket aan ondersteuningsservices voor opslag is erop gericht uw specifieke eisen inzake de beschikbaarheid van opslag te realiseren. Tegelijkertijd helpen we u de kosten voor IT-support terug te dringen.
IBM stelt u voor uw IBM opslagapparatuur een uitgebreide en flexibele set ondersteuningsservices voor hardware en software ter beschikking. Daarmee verhoogt u niet alleen de beschikbaarheid, maar vergroot u ook het rendement op uw investeringen in opslag.

Hardwareonderhoud en garantieservices

U nieuwe opslagapparatuur wordt uiteraard geleverd met garantie op de hardware. Wilt u kortere responstijden? Hebt u behoefte aan meer dekkingsuren? Wilt u zeker weten dat uw problemen binnen een bepaalde tijd zijn opgelost? Houd uw data in beweging en kies voor een niveau van ondersteuning dat perfect aansluit bij uw pakket van eisen.

Houd uw data in beweging met de juiste ondersteuning voor uw omgeving.

Highlights

Service detail

Service details

Proactieve systeemondersteuning

Software Support for Storage

Het merendeel van de nieuwe opslagapparaten wordt standaard alleen geleverd met garantieservice. Deze dekt uitsluitend defecten aan de hardware. De garantie op uw opslagapparatuur en uw ondersteuningscontracten voor servers bieden geen dekking voor het gebruik van dergelijke producten. Omdat de meeste serviceaanvragen voor opslag betrekking hebben op installatie-, gebruiks- en configuratieproblemen en NIET op defecte hardware, kunt u met IBM Software Support for Storage het rendement op uw investering in IT maximaal opvoeren.

Onsite hulp, microcode, machinecode en uw vaste schijven in eigendom houden

Het ondersteunen van uw opslagomgeving houdt heel wat meer in dan het plannen van een oplossing om de risico's te beperken. Uw mensen en middelen kunnen zwaar belast zijn en er kan sprake zijn van eisen die het onmogelijk maken dat u voldoet aan bepaalde normen binnen uw bedrijf of aan de toepasselijke wet- en regelgeving. Met deze service stelt u uw IT-medewerkers in staat hun productiviteit te verhogen. De belangrijke updates en beveiligingskwesties laat u immers over aan IBM. Zo worden uw mensen ontlast en kunnen ze zich richten op de cruciale eisen van uw bedrijf.

Meer informatie over:

Toegang tot toegewijde technici die de beschikbaarheid en efficiency van uw producten kunnen verbeteren. Onze experts kunnen u helpen de bron en oorzaak van problemen onsite op te sporen.

Hogere beschikbaarheid via preventief onderhoud op IBM-platforms

Uw vaste schijven na vervanging in eigendom houden om gevoelige gegevens te beschermen

Verwante informatiebronnen

Onderzoeken, artikelen en briefs over dit onderwerp

LET OP: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Er is alleen SSI-informatie beschikbaar als JavaScript ingeschakeld is.

Wij zijn er om u te helpen

Makkelijke manieren om contact op te nemen met IBMStorage Solutions and Maintenance

Learn about various maintenance and technical support solutions that are available to you on IBM's Storage platform.

Informatiebronnen